Íme a pocakos Olivia Wilde smink nélkül, aprócska bikinben

Forrás: Instagram/oliviawilde -
pocakos smink Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jó ügy érdekében szokatlan módon mutatta meg magát a várandós filmsztár. 

A 32 éves színésznőt ritkán látni smink nélkül, és a pocakját is többnyire csak a vörös szőnyegen mutatja meg. A minap azonban kivételt tett, és a jó ügy érdekében egy smink nélküli, bikinis képet posztolt. Természetesen így is csodaszép Jason Sudekis kedvese.

Forrás: Instagram/oliviawilde

Olivia a fotóval csatlakozik a megmozduláshoz, amiben arra kérik a kongresszust, engedjenek át egy olyan törvényt, melynek célja az, hogy a nők egészségesen és boldogan élhessék meg a babavárást.

A szép színésznő jelenleg második gyermekét várja: első babája 2 évvel ezelőtt született meg.

A férfi, aki feleségül vette halott barátnőjét, avagy a világ legfurább házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160802-furcsa-hazassagok-masodik-resz.htmlKorábbi cikkünkben bemutattunk egy férfit, aki bíróságra ment, hogy feleségül vehesse a laptopját, de annak az asszonynak a történetéről is szó volt, aki a spermadonorjával házasodott össze - a sornak ezekkel a furcsa menyegzőkkel azonban még koránt sincs vége. Íme három újabb bizarr nász. Család--David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPGombos Edina nagyon rossz hírt közölt a rajongóivalhttp://www.life.hu/csalad/20160802-gombos-edina-rossz-hirt-kozolt-rajongoival-a-hiresztelesek-ellenere-nem-koltoznek-vissza.htmlNagyon sokan kedvelték Gombos Edinát műsorvezetőként, de ő gondolkodás nélkül feláldozta karrierjét, hogy Amerikába költözzön családjával. Néhány hete azonban felmerült az a pletyka, hogy hazatérnek. Edina Facebook-oldalán reagált a híresztelésre. CsaládOrigoIgazi hős! Megmentette újszülött testvérét egy kisfiú, mielőtt elrabolták volna http://www.life.hu/csalad/20160802-megmentette-az-occset-mielott-elraboltak-volna-igazi-hos-a-kisfiu.htmlEgy kilencéves kisfiú akadályozta meg, hogy elrabolják újszülött öccsét egy németországi kórházból. Család--Sosem látott archív fotó kerül elő Kiszel Tündéről és családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160802-kiszel-tunde-nosztalgikus-fotoja-testverevel-es-kislanyaval-kozos-kepet-tett-kozze.htmlA naptárdíva egy igazán különleges fotóval lepte meg rajongóit. A felvételen a sztár kislánya, Donatella még csak pár hónapos. Család--Élete egyik legnagyobb tragédiájáról mesélt Eva Mendes http://www.life.hu/csalad/20160802-eva-mendes-szineszno-lanya-amanda-akkor-szuletett-amikor-meghalt-eva-testvere.htmlNem lehetett teljes a család boldogsága Eva Mendes lánya, Amanda születésekor. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.