Balázs Klári: "Még az Isten se mossa le rólam, hogy Gyuri pénztárcájához mentem feleségül"

Forrás: Viasat3 -
Korda György Balázs Klári pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda Gyuri már 37 éve házasok, és bár az évtizedek alatt szépen gyarapodtak, mégis úgy érzik, hogy a boldogságuknak semmi köze sincs a jó anyagi helyzetükhöz.

"Soha senki, még az Isten sem fogja rólam lemosni, hogy Gyuri pénztárcájához mentem feleségül, pedig ez butaság. Amikor megismerkedtünk, én is elég jól álltam, a férjemtől függetlenül. Minket nem érdekel pénz, azt pedig kizártnak tartom, hogy az anyagiak miatt maradjon együtt két ember egy életen át" - szögezte le Klári, akitől férje sohasem féltette a vagyonát, és

házassági szerződésről sem esett szó.

Forrás: Viasat3

"Többre becsültem magam annál, hogy azt gondoljam: engem egy nő csak a bankszámlám miatt szeret meg. A civil nők esetében még persze szerepet játszhatott, hogy elismert énekes voltam, de Klárika színpadi ember, vagyis szakmabeli volt" - ecsetelte Korda a hot! Magazinnak.

Forrás: Balázs Klári

A házaspár egyébként azt is hozzátette, hogy szerényebben élnek, mint az átlag művészek, az autójukat is maguk vezetik, és havonta egyszer mennek étterembe, ezen kívül pedig Klári főz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.