Berki Krisztián és Hódi Pamela elhúzták Vuk nótáját

Forrás: Tv2 -
Hódi Pamela Vuk Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Vuk betétdalára? Már ezért is megéri megnézni Berki Krisztián és Hódi Pamela dalolászását. Sajnos Nati nem akart énekelni, de az biztos, hogy iyen bájos felvételt rég láttunk!

Ha mókázásról van szó, Berki Krisztián, Hódi Pamela és tündéri kislányuk nem ismernek határokat. Bár most a kis Nati kimaradt a huncutkodásból, azért szülei remekül elszórakoztak, és

elszórakoztattak minket is!

Szóval, ha mosolygós pillanatokra vágysz, akkor vedd szemügyre ezt a tündéri videót, melyben a Berki család egy számunkra nagyon kedves dalt énekelget. Hát nem cuki?

Obama kisebbik lánya, Sasha pincérnőnek állthttp://www.life.hu/csalad/20160805-obama-kisebbik-lanya-sasha-pincernonek-allt.htmlBizony, jól olvastad: Az Amerikai Egyesült Államok leköszönő elnökének lánya egy gyorsétteremben pincérkedik. Család--Raikkönnen egy elég durva házassági szerződést íratott alá kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160805-raikonnen-hazassagi-szerzodessel-rukkolt-elo-amit-felesege-sokaig-emlegetni-fog.htmlSzép is a szerelem, de annyira nem, hogy 2007 Forma-1-es bajnoka ne hozakodjon elő egy olyan házassági szerződéssel, melynek aláírásával menyasszonya beleegyezik abba, hogy válás esetén egy fillért se kapjon. CsaládOrigoMi történt Paul McCartney és lánya között? Nem felhőtlen a legendás zenész boldogságahttp://www.life.hu/csalad/20160805-paul-mccartney-ismet-a-felesegevel-kettesben-nyaralt.htmlMint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?! Család--Janet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!" http://www.life.hu/csalad/20160805-janet-jackson-50-evesen-kismama-lett.htmlAz már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben! Család--Ördög Nóra kisfia kétéves lett, és máris kapott egy autóthttp://www.life.hu/csalad/20160804-ordog-nora-egy-edes-ajandekkal-lepte-meg-szulinapos-kisfiat.htmlMintha csak tegnap lett volna, hogy beszámoltunk arról, hogy Ördög Nóra életet adott fiának, a kis Vencelnek, és tessék, kedden már a második születésnapját ünnepelhették. Az biztos, hogy a szépséges műsorvezető kitett magáért, és egy édes ajándékkal lepte meg gyermekét. Család--Heidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160727-heidi-klum-exe-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-kozos-lanyukkal.htmlMár 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.