Babát vár a 47 éves Jennifer Lopez?

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP -
baba Casper Smart várandós Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta tart Jennifer Lopez és Casper Smart szerelme, és úgy tűnik, újabb szintre lépett a kapcsolatuk. Az a hír járja ugyanis, hogy a latin díva babát vár!

Senki sem gondolta, hogy tényleg komoly Jennifer Lopez, és fiatalabb pasija között a kapcsolat, de szerelmük meghazudtolta a hitetlenkedőket. Igaz, sok hullámvölgyön vannak túl, de a lényeg, hogy rendkívül boldogok együtt.

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Kapcsolatuk annyira komolyra fordult, hogy már egy jó ideje az esküvőt tervezgetik. Ennél azonban egy jóval nagyobb fordulat is történt a szerelmükben. Állítják, hogy a 47 éves díva teherbe esett! A Life&Style magazin informátorai szerint Casper Smart hónapok óta könyörgött Jennifernek a gyerekért,

a terhesség kiderülése óta pedig úgy bánik az énekesnővel, mint egy királynővel.

Bármi a vágya megkapja, még azelőtt, hogy egyáltalán kérnie kellene. Jennifer Lopeznek már van két gyermeke az előző házasságából, így a terhesség nem újdonság számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.