Sarka Kata nevén van a vagyon nagy része!

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata vagyon házassági szerződés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válságba jutott Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, és ugyan ők egyelőre azon vannak, hogy megmentsék kapcsolatukat, ha mégis válásra kerülne a sor, hatalmas vagyonon kellene osztozniuk. Állítólag az értékek nagy része Kata nevén van!

Nem titok, hogy a sztárpár kapcsolata gyenge lábakon áll. Kata már el is költözött a családi fészekből, miközben állítólag mindketten azon vannak, hogy megmentsék a családjukat. Hajdú Péter a szakmai válsága közepette is inkább ezzel foglalkozik.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Ha azonban nem sikerül kibékülniük, akkor sor kerül az évek alatt felhalmozott vagyonuk elosztására, ami nem kevés. A párról azt is tudjuk, hogy házassági szerződést kötöttek, amit azóta viszont össze is téptek.

A vagyon nagy része pedig Kata nevén van!

- írja a Best Magazin. Ha csak az ingatlanjaik értékét nézzük, már az is hatalmas, de vannak még emellett cégeik is.

Törökbálinton egy több 100 négyzetméteres alapterületű családi házuk van,

külön portaszolgálattal és személyzettel, ami több mint 300 milliót is érhet. A mediterrán hangulatú éttermükért az ingatlan nélkül is több tízmilliót kaphatnak. Az ingatlannal és az étterem felett található irodákkal együtt akár százmilliós nagyságú is lehet az épületegyüttes értéke. Ezek mellett a párnak van a Balaton északi partján egy nyaralója luxushajóval, valamint övék a Magyarország Szépe licencjoga, és több jól működő cégben is benne vannak.

Micsoda hasonlóság! Beckhamné bemutatta húgát!http://www.life.hu/csalad/20160805-victoria-beckham-divattervezo-david-beckham-felesege-megmutatta-testveret.htmlVictoria Beckham ismerősei között rengeteg a világsztár, a divattervezőnek azonban a család is nagyon fontos. Család--Babát vár a 47 éves Jennifer Lopez?http://www.life.hu/csalad/20160805-jennifer-lopez-allitolag-teherbe-esett-a-18-evvel-fiatalabb-casper-smarttol.htmlRégóta tart Jennifer Lopez és Casper Smart szerelme, és úgy tűnik, újabb szintre lépett a kapcsolatuk. Az a hír járja ugyanis, hogy a latin díva babát vár!Család--A férfi, aki feleségül vette halott barátnőjét, avagy a világ legfurább házasságaihttp://www.life.hu/csalad/20160802-furcsa-hazassagok-masodik-resz.htmlKorábbi cikkünkben bemutattunk egy férfit, aki bíróságra ment, hogy feleségül vehesse a laptopját, de annak az asszonynak a történetéről is szó volt, aki a spermadonorjával házasodott össze - a sornak ezekkel a furcsa menyegzőkkel azonban még koránt sincs vége. Íme három újabb bizarr nász. Család--Hát nem édes? David Beckham kislányától kiakadt a cukiságfaktor http://www.life.hu/csalad/20160804-david-beckham-kislanya-ennel-edesebb-fotot-meg-nem-lathattal-a-sztarrol.htmlA világhírű focista gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. Család--Csobot Adél: “Tudtam, hogy nem szeretném feladni a korábbi életemet”http://www.life.hu/csalad/20160804-csobot-adel-vallott-az-anyasagrol-nem-adta-fel-korabbi-eletet-natan-az-elso-mindenhova-magukkal.htmlA kis Nátán felforgatta Csobot Adél és Istenes Bence életét, de ez nem jelenti azt, hogy bármiről le kellett volna mondaniuk. Mindenhová viszik magukkal a kicsit, aki nagyon jól tűri a hosszú utakat is. Család--Varga Iza: "Most lett látványosan nagy szakadék a lányaim között"http://www.life.hu/csalad/20160804-a-szineszno-szamara-mar-nincs-lekuzdhetetlen-akadaly.htmlKét tinédzser anyukájának lenni bizony sokszor nem könnyű, ezzel Iza is egyetért, ám ha nehézségekbe ütközik már könnyedén átlendül rajtuk. Legutóbb egy családi vakáción bizonyította, hogy számára az akadály egy ismeretlen fogalom. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.