Hajdú Péter és Sarka Kata indulatokkal telve indult Ciprusra

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság válság Ciprus nyaralás Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapcsolati válságot megélő Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. Bár már az elején leszögezték, együtt utaznak, kiderült, hogy sokáig tépelődtek azon, tényleg együtt kelljenek-e útra.

Néhány hete derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata válságba került. A hír kirobbanása óta több részlet látott napvilágot a helyzetükről. Tudjuk, hogy Kata elköltözött a családi fészekből, és azt is, hogy korábban Spanyolországba utazott gyermekeivel és édesanyjával Peti nélkül.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Szárnyra keltek olyan pletykák is, miszerint a féltékenység állt közéjük, most pedig azt híresztelik, hogy Sarka Katát egy titokzatos férfi látogatja. A párhoz közel álló források szerint szükségük van a pihenésre, talán ezért is döntött úgy Kata és Peti, hogy minden ellenére elindulnak a nyaralásra. "Ugyan sokat tépelődtek, de végül együtt utaztak el" - mondta a Borsnak egy informátor.

"Mindketten tele vannak indulatokkal, ezért is jó most a ciprusi út. Ez nekik több mint egy nyaralás.

Imádják a gyerekek Ciprust, és persze Petiék is. Ők most tényleg mélypontra jutottak, de szeretik egymást, valóban azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat. Ráadásul imádják a gyerekeiket, akiket szintén megviselt ez az időszak, érzékelték a szüleik között lévő feszültséget, ezért Katáék fejében komolyabban talán meg sem fordult, hogy megteszik Noncsival és Dávidkával, hogy nem négyesben utaznak el" - tette hozzá a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.