Szinetár Dóra minden áldozatra kész, ha a szeretteiről van szó

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
család Szinetár Dóra munka kapcsolat Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár Szinetár Dórának kizárólag a munkáról szól, de szerencsére nem kell nélkülöznie férje és gyermekei jelenlétét. Hotel helyett, inkább lakást bérlet, így olyan családias légkörben lehetnek, mintha otthon lennének.

Szinte az egész nyarat Szegeden tölti Szinetár Dóra, számára a nyár többnyire a munkáról szól. Dóra azonban megtalálta a módját annak, hogy megteremtse a családias légkört. Hotel helyett lakást bérelt, így kötetlenül lehetnek együtt, mintha otthon lennének.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Idén úgy döntöttem, lakást bérelek az elkövetkezendő hetekre, ahol akár kedvemre főzhetek, és amikor Zalán és a gyerekek is itt vannak, a teraszon beszélgethetünk, úgy, ahogy otthon is tennénk" - mesélte Dóri a hot! Magazinnak. Hozzátette, így, hogy a családjával együtt lehet, sokkal jobb élmény Szegeden lenni. "Így, hogy a családom is velem van, igazi felszabadult élményt jelent a nyári munka. Mert bármennyi örömet is ad a színház, náluk nem lehet fontosabb a karrier, senki és semmi nem tudja őket háttérbe szorítani az életemben" - mondta a színésznő.

Intim pillanatukba engedett bepillantást Szinetár Dóra

Vitathatatlan, hogy Szinetár Dóra rendkívül boldog férjével, de ők sem osztanak meg kapcsolatukról sok mindent a nagyérdeművel. Most azonban egy jeles évforduló alkalmából igazán intim fotót posztolt a színésznő. Olvasd el erről cikkünket a Life.hu-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.