Várkonyi Andrea a lányáról: “Sok estén keresztül kénytelen volt nélkülöznie”

Florida Várkonyi Andrea Gombos Edina nyaralás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át alig tudott este a családjával lenni Várkonyi Andrea, de most van ideje, hogy bepótolja az elmulasztott dolgokat. Lányának, Nórinak kellett a legtöbbet nélkülöznie őt, ezért is mentek el most kettesben nyaralni.

Sem hosszabb szabadságra sem szabad estékre nem igazán volt lehetősége Várkonyi Andreának, ezért azt is mondhatjuk, most egy szerencsés időszakban van, hiszen rengeteg időt tud együtt tölteni családjával. Most nyaralásra is jutott ideje, ugyan Bochkor Gábor nem tudott velük utazni, de lányával így is élvezték az együtt töltött időt.

Forrás: Várkonyi Andrea/TMC

Andi szerint jót tett nekik, hogy együtt tudtak lenni hosszabb ideig, még úgy is, hogy Gábor nem vett részt az élményekben. "Nem is bánom, hogy a lányommal lehettem, hiszen

az utóbbi években olyan sok estén keresztül volt kénytelen nélkülözni engem,

amit most szeretnék bepótolni" - mondta a műsorvezető a hot! Magazinnak. Úti célnak Floridát választották, így Gombos Edinát is meg tudták látogatni.

Berki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök"http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-tucsi-musorvezeto-tapai-szabina-sportolo-elarulta-hogy-drukkol-az.htmlA magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik az riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak és kiknek. TV + Sztárok--Szabó Győző belevág: világ körüli utat tervez a népszerű színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-szabo-gyozo-utnak-indul-vilag-koruli-utra-indul-a-sztar-egyedul-teszi-meg-az-utat.htmlA sztár még a feleségét sem viszi magával. Az évek alatt Győző már bejárta Albániát és Korzikát, de a legnagyobb vágya még nem teljesült... TV + SztárokOrigoFluor Tomi a kémiában hiszhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-fluor-tomi-tanacsot-adott-jessicanak-az-enekes-a-kisugarzasban-hisz.htmlA VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre segít olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. A következő és egyben utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kéri meg arra, hogy segítsen a húszéves Jessicának levetkőzni gátlásait. Eszti egy plusz meglepetéssel is készül, a lány találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival. TV + Sztárok--Botrány! Diana testőre kitálalt a walesi hercegnéről, a család kiakadt http://www.life.hu/sztarok/20160811-diana-hercegno-testore-kitargyalt-ken-wharf-szerint-sokan-felreismertek-ot.htmlDiana egykori testőre szerint folyamatosan próbálta megóvni a hercegnőt a fenyegető veszélyektől és az őt ért kritikáktól. TV + Sztárok--Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigo“Túl van lihegve az egész” - a rajongók nem értik Ördög Nóra és Balázs balhéjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160811-ordog-nora-es-sebestyen-balazs-balhejat-nem-ertik-a-kommentelok-szerintuk-tul-van-lihegve-az-egesz.htmlNem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.