Hűha! Megdöbbentő a hasonlóság David Beckham és a nagyobbik fia között

Forrás: Instagram -
David Beckham Brooklyn Beckham foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy Victoria és David Beckham legnagyobb fiának hasán már sajtot lehetne reszelni, persze már ebben is hasonlít édesapjára, de Brooklyn legutóbbi fotója egy kis nosztalgiázásra csábít, ugyanis a képen úgy néz ki, mint évekkel ezelőtt az édesapja.

Brooklyn Beckham egyébként is már kész férfi: a családja helyett az idejét inkább színésznő kedvesével tölti, és igazi pasiként viselkedik akkor is, ha a milliós rajongótáborral büszkélkedő Kardashian-klán beleköt kedvesébe. No, de térjünk vissza az elképesztő hasonlóságra közte és édesapja között. Emlékeztek például David régi frizurájára?

Forrás: AFP

Nos, Brooklynt legutóbb apjához hasonló, immár szőkített frizurával kapták lencsevégre, ezzel is eszünkbe juttatva a régi szép időket.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rmla

Grátiszként pedig íme, találtunk egy kedves képet Davidről és fiáról.

Forrás: Instagram

A látottak alapján egyébként meg sem lepődünk azon, hogy Brooklynra is lecsapott a divatipar. Hiszen egy olyan családban, ahol az édesapádat az évszázad férfimodelljénekkiáltották ki, a mamád híres divattervező és egyben -ikon is, az öcséd pedig a Burberry arca, elkerülhetetlen, hogy te magad is részévé válj ennek a világnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.