Hoppá! Szabó Zsófi végre megmutatta a nővérét

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
műsorvezető Szabó Zsófi celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szépség nemsokára átnyergel az RTL Klub új valóságshow-jába, a Nyerő Párosba, de nagy örömünkre mostanság is hallat magáról: legutóbb például a nem kevésbé bájos nővérét mutatta meg a nyilvánosságnak. Nézzétek csak!

Szabó Zsófi az elmúlt években nagyon óvta a privát szféráját, most mégis megosztott velünk egy szeletet a magánéletéből:

bemutatta a nővérét, Melindát.

Ez azért is különleges, mert bár Zsófi már többször is pózolt a közösségi oldalán anyukájával vagy öccsével, de a nővérével még sohasem láthattuk.

„Tudtátok, hogy van egy gyönyörű szép nővérem is? Szóval az én, MI, imádott édesapánknak, Szabó Gyulának nem csak egyetlen lánya van!” – írta Zsófi a képe mellé.

Kamerák előtt teregeti ki magánéletét Szabó Zsófi

Nem sok hírt hallat magáról Szabó Zsófi, a csinos műsorvezetőt mostanában a képernyőkről is hiányolnunk kell. Azonban nemsokára újra visszatér a tévébe, ráadásul a magánélete sem lesz akkora titok, mint eddig volt: egy új valóságshow-ban fedi fel! A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.