Megható! Hosszú Katinka ennek az embernek köszönte meg a riói aranyérmeket

Forrás: Facebook/Katinka Hosszu -
édesanya fotó család Hosszú Katinka RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok és olimpiai ezüstérmes Iron Lady legnagyobb szurkolói családtagjai voltak az Olimpiai Játékok alatt. Most, a 7 napos versenysorozat után végre nemcsak egy-egy rövid ölelésre és gratulációra, hanem egy egész pihenőnapra is idejük volt együtt. 

Rövid pihenés vár csak Hosszú Katinkára a 7 napos versenysorozat után, ugyanis hétfőn reggel máris indul a felkészülés a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokra. A hétvégét azonban igyekezett minél hasznosabban, minél több pihenéssel eltölteni. A magyar sportoló rendkívül hálás az édesanyjának, aki végig mellette volt a versenyek alatt. Nagy változás volt, amikor Katinka 19 évesen Bajáról egyből Los Angelesbe költözött, amit sem ő, sem az anyukája nem viselt könnyen. Minden nehézségtől függetlenülaz anyukája mindig támogatta őt.

Forrás: 2016 Getty Images/Mike Stobe

Micsoda fotó! Ilyen volt évekkel ezelőtt a híres színésznő családjahttp://www.life.hu/csalad/20160815-kate-hudson-csodas-csaladi-fotot-posztolt-igy-festett-gyerekkent-a-sztar.htmlA színésznő imádja a családját, így egy jeles nap alkalmából rögtön egy évekkel ezelőtti közös fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Család--Rendőrt hívott a kislány, mert nem tudta felhúzni a nadrágját – A legfurább segélyhívásokhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyerekek-vicces-es-furcsa-911-hivasai.htmlA kisgyerekeknek még egészen más a veszélyérzetük, mint nekünk, felnőtteknek. Vannak dolgok, amiket tragédiaként élnek meg, ezzel szemben az igazán rázós szituációkba játszi könnyedséggel vetik bele magukat. Az alábbi mókás, vagy éppen fura történetek is ezt bizonyítják. CsaládOrigoŐrülten szerelmes a Szulejmán sztárja, Meryem Uzerlihttp://www.life.hu/csalad/20160812-orulten-szerelmes-a-szulejman-sztarja-meryem-uzerli.htmlMióta dúsgazdag kedvese, Can Atest megcsalta, Meryem Uzerli alkoholba folytotta bánatát, és ebből csak az rántotta ki, hogy kiderült gyermeket vár. Ennek már két éve, a színésznő és kislánya is ragyog a boldogságtól, ráadásul Meryemre ismét rátalált a szerelem. CsaládOrigoMegszületett a gyönyörű Bar Refaeli első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160812-megszuletett-a-gyonyoru-bar-refaeli-modell-elso-gyermeke.htmlAugusztus 11-én jött a világra a pici Liv. Család--Bájos fotó! Megmutatta gyönyörű gyermekeit Jamie Oliverhttp://www.life.hu/csalad/20160810-jamie-oliver-otodik-gyermeke-bajos-csaladi-foto-keszult-a-szakacsrol-es-csaladjarol.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hanem meseszép gyermekei körül is. Most egy újabb családi fotó látott napvilágot. CsaládOrigoMegszületett Gáspár Laci harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160810-megszuletett-gaspar-laci-harmadik-gyereke-jol-van-baba-es-mama.htmlNagy a boldogság a Gáspár családban, megszületett Laci harmadik gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.