Rubint Réka fitneszlady Zalán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszlady közösségi oldalán mutatta meg, milyen büszke fiára, Schobert Zalánra, aki igazi úriemberként viselkedett, és egy kirándulás alkalmával egy csokor virággal lepte meg édesanyját.

Csinosan felöltözni és virágot vinni a hölgyeknek - Schobert Zalán még csak nemrég lett ötéves, ám már magától tudja, hogyan illik viselkedni. Édesanyja, Rubint Réka közösségi oldalán mutatta meg kis büszkeségét.

Forrás: Instagram / Rubint Réka

"Anya! A világ összes viràgjàt elhozom neked! Mert szeretlek!" - írta a kép mellé a megható sorokat Rubint Réka.

Rubint Réka: „Egy anyának meg kell tanulnia az elengedést"

Magyar sztáranyukákat kérdezünk, mennyivel könnyebb vagy nehezebb lányos anyának lenni? A teljes cikket elolvashatod itt!

Nyugalom! Beyoncé és Jay Z között ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/csalad/20160815-beyonce-es-jay-z-kozott-ismet-dul-a-szerelem.htmlAmióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z. Nos, ha igazak a pletykák, ha nem, a sztárpár úgy tűnik, átlendült a nehézségeken, a róluk készült fotók legalábbis erről árulkodnak.Család--Őrülten szerelmes a Szulejmán sztárja, Meryem Uzerlihttp://www.life.hu/csalad/20160812-orulten-szerelmes-a-szulejman-sztarja-meryem-uzerli.htmlMióta dúsgazdag kedvese, Can Atest megcsalta, Meryem Uzerli alkoholba folytotta bánatát, és ebből csak az rántotta ki, hogy kiderült gyermeket vár. Ennek már két éve, a színésznő és kislánya is ragyog a boldogságtól, ráadásul Meryemre ismét rátalált a szerelem. CsaládOrigoHűha! Megdöbbentő a hasonlóság David Beckham és a nagyobbik fia közötthttp://www.life.hu/csalad/20160812-megdobbento-a-hasonlosag-david-beckham-es-nagyobbik-fia-kozott.htmlAzt már tudjuk, hogy Victoria és David Beckham legnagyobb fiának hasán már sajtot lehetne reszelni, persze már ebben is hasonlít édesapjára, de Brooklyn legutóbbi fotója egy kis nosztalgiázásra csábít, ugyanis a képen úgy néz ki, mint évekkel ezelőtt az édesapja. CsaládOrigoObama kisebbik lánya, Sasha pincérnőnek állthttp://www.life.hu/csalad/20160805-obama-kisebbik-lanya-sasha-pincernonek-allt.htmlBizony, jól olvastad: Az Amerikai Egyesült Államok leköszönő elnökének lánya egy gyorsétteremben pincérkedik. Család--Eva Longoria az adoptáláson töri a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-eva-longoria-az-orokbefogadason-tori-a-fejet.htmlEva Longoria májusban mondta ki kedvesének, José Bastonnak a boldogító igent, de úgy néz ki, hogy máris anyai örömök elé néz. A legfrissebb hírek szerint a házaspár szívesen örökbefogadna egy csemetét. Család--Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.