Cristiano Ronaldo focista család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfocista egy igazán különleges Instagram-fotóval ajándékozott meg minket. A képen az édesanyjával, édesapjával, és kisfiával látható. Így végre az is kiderült, hogy kire is hasonlít a sztárfocista!

A szüleinket nem választjuk - néha csak a véletlenen múlik, hogy "túléljük"-e a ránk nézve káros cselekedeteiket. Így van ezzel az imádott Cristiano Ronaldo is, aki tavaly megjelent életrajzi könyvében mesélt arról, hogy édesanyja nem várta örömmel az érkezését, sőt, mindent megtett azért, hogy

ne szülessen meg a ma már világklasszis focista.

Szerencsére az asszony abortuszról szövögetett tervei meghiúsultak, ennek köszönhetően jöhetett létre az alábbi családi fotó, amit a focista nemrég osztott meg a közösségi oldalán. A képen pedig világosan látszik:

Cristiano megszólalásig hasonlít az édesanyjára!

Forrás: Instagram

Cristiano Ronaldo csaja igazi nagyágyú - dögös fehérneműkben pózol a modell

Egy hónapja már írtunk arról, milyen dögös a portugál labdarúgó új barátnője. Ez persze azóta sincs másként: Elisa De Panicis változatlanul irtó jó nő, ráadásul a sajtó imádja: jól mutat fehérneműben, celeb, emellett a világ egyik legsikeresebb focistájával jár. A képet itt megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.