Exkluzív tartalom! Itt az első fotó Anne Hathaway első gyermekéről

Anne Hathaway fotó színésznő kisbaba Manhattan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megérkezett az első kép a gyönyörű színésznő kisbabájáról, Jonathanről. A sztárt és gyermekét Manhattan utcáin kapták lencsevégre.

Anne Hathaway közel egy hónapja, március 24-én adott életet első gyermekének, de sajnos még nem láthattuk a kicsit...eddig! A színésznő a férjével, Adam Shulmannel sétálgatott, karján a gyermekkel. A 33 éves sztár kisbabája végül a Jonathan Rosebanks Shulman nevet kapta, melyet a hírek szerint a pár együtt talált ki. Most megnézhetjük közelebbről is a most 4 hónapos sztárcsemetét. Hát nem édes?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny Siny
Öt bizarr tény, amit senki nem mondott el neked a terhességrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160816-ot-teny-a-terhessegrol-amit-senki-nem-mondott-el-neked.htmlA várandósság a legszebb és legboldogabb időszak egy nő életében – már, ha az illető a szerencsésebbek közé tartozik. A terhességnek bizony vannak árnyoldalai is, amikről valamiért senki nem mesél a jövendőbeli kismamáknak. CsaládOrigoKatalin nem kényezteti el a gyerekeit: nagyon szigorú szülőhttp://www.life.hu/csalad/20160816-katalin-hercegne-szigoru-szabalyok-szerint-neveli-a-gyerekeit-nem-turi-a-hisztit.htmlA királyi sarjak élete nem egyszerű, bizony tudniuk kell viselkedni, akármilyen kicsik is még. György és Sarolta szigorú szabályok szerint él, édesanyja nem tűri a hisztijüket. Család--Hoppá! Kikosarazták Matt Damon gyerekeit egy puccos magániskolából http://www.life.hu/csalad/20160815-matt-damon-gyerekei-nem-jarhatnak-elit-iskolaba-mert-nem-vettek-fel-oket.htmlÚjabb nagy hollywoodi botrány van készülőben: állítólag a színész három lánya, a 10 éves Isabella, a 7 éves Gia és az 5 éves Stella bár nagyon szeretne, de nem járhat egy brooklyni elit iskolába. CsaládOrigoNyugalom! Beyoncé és Jay Z között ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/csalad/20160815-beyonce-es-jay-z-kozott-ismet-dul-a-szerelem.htmlAmióta megjelent Beyoncé legutóbbi, Lemonade című albumának teasere, az egész világ azt találgatja, ki lehet az a bizonyos "Becky," akivel a dalszövegekben tett apró utalások szerint megcsalta őt a férje, Jay Z. Nos, ha igazak a pletykák, ha nem, a sztárpár úgy tűnik, átlendült a nehézségeken, a róluk készült fotók legalábbis erről árulkodnak.Család--Megszületett a gyönyörű Bar Refaeli első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160812-megszuletett-a-gyonyoru-bar-refaeli-modell-elso-gyermeke.htmlAugusztus 11-én jött a világra a pici Liv. Család--A büszke apa! Jamie Oliver tündéri képet posztolthttp://www.life.hu/csalad/20160811-jamie-oliver-szakacs-nagyon-cuki-kozos-kepen-kisbabajaval.htmlAlaposan megválasztotta a fotó helyszínét a sztárszakács. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.