Damu Roland megmutatta kislányát- ritkán látott fotó apáról és lányáról

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland szelfi kislány család apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy sajnálatos módon megromlott a viszony Damu Roland és felesége között. Damu Edina a hírek szerint nem tudott felhagyni alkoholfüggőségével, többször kellett kórházba is szállítani. Közös kislányukat, Maját Edina testvére neveli egyelőre. Az apuka most feledve minden rosszat, egy igazán cuki fotót posztolt kettejükről

Damu Roland szabadulása óta sem lehet boldog. Tönkrement házassága alkoholfüggő feleségével, kislánya életéért is aggódnia kellett, hiszen koraszülöttként érkezett a világra. A pici Maja azóta jól van, Edina tetsvére neveli, és remélhetőleg semmit sem érzékel a körülötte lévő sajnálatos eseményekből. A napokban pedig az a hír kapott szárnyra, hogy Damunak újra meggyűlhet a baja a rendőrséggel, ugyanis egy tartozás miatt feljelentették.

Fotó: Margitay Klára

A színész tegnap hátrahagyva minden rosszat egy nagyon kedves fotót posztolt kislányával. A büszke apának szemmel láthatóan jót tesz kislánya közelsége.

A szóban forgó képet itt megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.