Katie Holmes igazi családanya! Így neveli gyermekét a világsztár

fotó Suri Cruise kislány múzeum Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete igazán szerencsésnek mondhatja magát: a vörös szőnyeg mellett édesanyja a kultúrális programokat is előnyben részesíti. 

A 10 éves Suri - akiről nemrég megállapítottuk, hogy égig érő lábai lesznek - kiköpött édesanyja. Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermekét a minap kapták lencsevégre, ahogy édesanyjával együtt mentek el egy kiállításra. A sztár nagyon ritkán oszt meg fotókat a gyermekéről, aki igazi kis hölgy lett az elmúlt években. A kislány, aki állítólag Tom Cruise könyörtelen természetét örökölte, immár több mint két éve nem találkoztak egymással.

#moma #art #love #nyc

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Varga Lívius: “Látott alaposan becsiccsentve a fiam”http://www.life.hu/csalad/20160829-varga-livius-az-apasagrol-latott-alaposan-becsiccsentve-a-fiam.htmlA Quimby énekese és dobosa először fiatalon vált apává, és saját bevallása szerint sok mindent elrontott, amit ma már bán. Most viszont, hogy harmadjára is átélhette, immár felnőtt fejjel a gyermekáldás örömét teljesen másként áll az apasághoz. Család--Megszületett az egykori gyereksztár második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160828-ketszeres-anyuka-lett-anna-chlumsky.htmlAnna Chlumsky és férje, Shaun So úsznak a boldogságban: megszületett második gyermekük. CsaládAFPDeutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUBHát nem édes? Így szundikál Jamie Oliver újszülött kisfia http://www.life.hu/csalad/20160822-jamie-oliver-kisifa-egyszeruen-tunderi-igy-alszik-anyukajan-a-pottom-fiucska-foto.htmlA sztárszakács rettentő büszke a kisfiára, így újabb bejegyzéssel lepte meg a rajongókat. A kis csöppség egyszerűen ennivaló! CsaládOrigoHűha! Ebbe az amerikai iskolába jár Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160820-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-el-csaladjaval-kislanya-iskolas.htmlA TV2 műsorvezetője általában szebbnél szebb partokról csekkol be, most azonban egy szokatlan helyszínen készített képeket. Kislánya iskoláját mutatta meg. Család--És boldogan élnek, míg el nem válnak - Kudarcba fulladt, millió dolláros sztárházasságokhttp://www.life.hu/csalad/20160819-hihetetlen-draga-celebeskuvok-amelyek-valassal-vegzodtek.htmlMéregdrága menyasszonyi ruha, illusztris vendégsereg, romantikus szertartás - a hírességek nem verik a fogukhoz a garast, ha az esküvőjükről van szó. Hiszen a pénz csak papír, kizárólag a szerelem számít. És ez jól is van így, a káprázatos menyegzők igenis megérték a ráköltött milliókat, hiszen a szerelmesek azóta is boldogan élnek, míg meg nem... Vagy várjunk csak? CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.