Hatalmasat nőttek Michael Douglas gyermekei: kész felnőttek a sztárcsemeték!

Michael Douglas színész gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt a Los Angeles-i repülőtéren sikerült lencsevégre kapni. Bár egy hollywoodi családról van szó, mégis ritkán látni őket együtt. 

A színészpáros 2000-ben házasodott össze, kapcsolatukból pedig két gyerek szültetett, Carys Zeta Douglas és Dylan Michael Douglas. A 71 éves világsztár még 2010-ben beszélt arról, hogy fia a mai napig diszlexiával küzd, ezért a család New Yorkba költözött, hogy Dylan egy speciális iskolába járhasson. A képen jól látszik, hogy mindketten igazi sztárcsemeték, akik jól reagálnak a fotósok hadára. Michael Douglas is jól fest a fotón: a hírek szerint szerencsére legyőzte a rákot, és újra egészséges.

Forrás: NORTHFOTO/Gio/X17online.com/Gparedes/X17online.Com

Kitüntetés és boldogság a Douglas családban

Maga Károly herceg adta át Catherine Zeta-Jonesnak a kitüntetést, melyet a filmes és jótékonysági tevékenységéért vehetett át a szép walesi színésznő. A színészházaspár magával hoza gyermekeit, Dylant és Caryst is a Buckingham-palotába, ahol Catherine átvehette az elismerést. Michael láthatóan remekül fest betegsége után, így van oka a Douglas famíliának a boldogságra!
Mondj nemet az erőszakra, mondj nemet a megaláztatásra - Interjú az egyetemi visszaélésekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160901-egyetemi-megalazas-es-eroszak-interju-winkler-zsuzsannaval-nane.htmlA fiatalokban is nagyon erősek a nőkkel kapcsolatos sztereotípiák. Már tizenéves korukban is tudják, hogy mik azok az elvárások, amiknek – úgy érzik – a lányoknak meg kell felelniük: hogy hogyan kell kinézniük, vagy például, hogy mi mindent kell megtenniük és elfogadniuk egy párkapcsolatban. A nőkkel szemben sokkal több ilyen szerepelvárást támaszt a társadalom, mint a férfiakkal szemben, ráadásul ezek az elvárások sokkal korlátozóbbak. Család--Kész nő lett Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lányahttp://www.life.hu/csalad/20160831-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-lanya-nagyon-sokat-nott.htmlEgyre jobban hasonílt édesanyjára a 13 éves Carys. Család--Íme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigoApa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silashttp://www.life.hu/csalad/20160828-apa-fiu-napot-tartott-justin-timberlake-zenesz-es-a-kis-silas.htmlA világsztár és kisfia hagyták egy kicsit pihenni a mamát, Jessica Bielt. Család--Családi nap! Szuper programra vitte kislányát Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160828-berki-krisztian-hodi-pamela-es-natasa-zselyke-az-allatkertben-jart.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián szuper családi napot találtak ki kislányuknak, Natasa Zselykének. Család--Isten éltesse Kucsera Gábort: Íme Tápai Szabina ajándékahttp://www.life.hu/csalad/20160827-kucsera-gabor-augusztus-27-en-lett-34-eves-felesege-tapai-szabina-tortat-sutott.htmlKucsera Gábor 1982. augusztus 27-én látta meg a napvilágot Budapesten, vagyis ma ünnepli 34. születésnapját. Boldog szülinapot kívánunk! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.