Majka: "Nálunk öt is elférne!"

Forrás: Majka -
házasság Majoros Hajnalka család Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője a Borsnak adott interjút, amiben arról is beszélt, hogyan élnek Dundikával, mi a kapcsolatuk titka.

Majkát két műsor vezetésével is megbízta a TV2, ami azt jelenti, hogy igen elfoglalt mostanság. Ki is borult nemrégiben, állandó fárdtságra panaszkodott, de azért nagyon jól van - mondta az interjúban. A nagyobbik fiával tud több időt tölteni mostanság, de még így sem annyit, amennyit szeretne. A két fiú nagyon cuki, a kicsi folyton röhög, a nagy pedig folyton beszél. Azt még nem tudják, hogy lesz-e harmadik baba:
"Abban, hogy ki hányat vállal, nagyban szerepet játszik, hogy milyen a gyerek. Ha folyton ordít, akkor nem akarsz többet. A mieink nem ordítanak, így nálunk öt is elférne. Annyi kajánk van itthon, ötnek is elég lenne."

Majka és kisebbik fia, Olivér Forrás: Majka

Majkáéknál a hagyományos férfi-nő kapcsolat működik. A műsorvezető elmegy dolgozni, a felesége Hajni pedig elvégzi az otthoni munkát:
"Nálunk a hagyományos férfi-nő kapcsolat működik. Elmegyek dolgozni a tévébe, koncertre, Hajni pedig elvégzi az itthoni munkát. A hagyományos férfi-nő kapcsolatban hiszek. Ez tud működni, ha mindenki jól csinálja."

És úgy tűnik, mindenki jól csinálja, mert Majka megerősítette, hogy hála az Istennek, nagyon boldogok!

Megszülte, most pedig szoptatja gyermekét a transznemű férfihttp://www.life.hu/csalad/20160903-megszulte-most-pedig-szoptatja-gyermeket-a-transznemu-ferfi-foto-evan-hempel.htmlÍme, Ryan Gosling eltitkolt unokatestvére – Ikertornyok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20160902-hiressegek-akik-annyira-hasonlitanak-hogy-rokonok-lehetnenek.htmlMicsoda? A botrányhős Miley Cyrus gyermeket várhttp://www.life.hu/csalad/20160902-allitolag-cgyermeket-var-liam-hemsworth-az-apa-ezert-hazasodtak-ossze-titokban.htmlÓrisápocakot villantott Baby Gabi!http://www.life.hu/csalad/20160902-oriaspocakja-van-baby-gabinak-aki-35-hetes-terhes-mar-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-legujabb-fotojat.htmlTitokban apa lett Kinter Oszkár!http://www.life.hu/csalad/20160902-kinter-oszkar-ujra-visszakerul-a-kepernyore-titokban-apa-lett-kisfia-szuletett.htmlMáté Krisztina:”Soha nem érzem elég jó anyának magam”http://www.life.hu/csalad/20160902-mate-krisztina-nem-erzi-magat-magat-eleg-jo-anyanak-maximalista.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.