Szabó Győző: “Nem vagyok mintaapa”

család apaság Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győzőt sokan tartják öntörvényűnek, de bármilyen sokat is dolgozik, számára a család van az első helyen még akkor is, ha nem a klasszikus értelemben vett apaszerepet vállalta magára.

Kezdetektől fogva féltően óvja családját Szabó Győző, bár sokan nem néznék ki belőle. Ezen a nyáron igazi családi nyaralás csak a munkából kerekedett ki, hiszen Szegeden párja és gyermeke is ott volt vele. Szabó Győző és szerelme ugyanis egy darabban játszottak.

Forrás: RTL Klub

"Örültem, hogy együtt játszhattunk, Misi fiunk pedig különösen élvezte, hogy emiatt kicsit tovább maradhat fent. Ott volt velünk esténként, nézte a próbát, igazi színházi gyerek" - mesélte Győző nyári élményeit. Hozzátette, látja, hogy fia mennyire élvezi a színházat, ezért úgy gondolja, ha Misi is ezt az utat választja, nem fogja megakadályozni benne, sőt támogatja majd.

"Bármennyire is szeretnék az lenni, de nem vagyok mintaapa.

Szeretnék helytállni, de ez olykor nehézségekbe ütközik, hiszen sok minden van az életemben, amit nehéz összeegyeztetni a családdal" - vallotta Győző a hot! Magazinnak.

Szabó Győző: „Hatalmas fájdalmat okoztam anyámnak”

A színész drogos múltja már senki előtt nem titok, hiszen pár éve egy könyvben mesélte el teljes részletességgel életének sötét korszakát. Most az is kiderült, szüleit hogyan érintette az akkori fájdalmas időszak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.