Megvan, kik lesznek a svéd királyi bébi keresztszülei

Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin -
keresztelő Svédország Svéd herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még  a héten megkeresztelik Sofia hercegnő és Fülöp Károly első gyermekét. 

A hét végén keresztelik meg a svéd királyi pár, Sofia hercegnő és a jóképű Fülöp Károly első gyermekét. A kis Alexander április közepén jött a világra, és eleinte még azt is titkolták, hogy a szép Sofia fiúgyermeknek adott életet.

Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin

A keresztelő közeledtével kiderült, kik lesznek a keresztszülők: a keresztanya Fülöp Károly idősebbik nővére, Svédország leendő királynője, Viktória lesz. De Sofia nővére, Lina Frejd és gyermekkori barátja, Wendy Larsson is keresztszülők lesznek. Az egyik keresztapa Fülöp károly jó barátja és esküvői násznagya, Jan-Åke Hansson, a másik a férfi unokatestvére, Victor Magnuson lesz.

Istenes Bence: “Szeretnénk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160909-istenes-bence-es-csobot-adel-szeretne-meg-egy-gyereket-natan-melle.htmlIstenes Bence és Csobot Adél mindenkit megleptek, amikor bejelentették: babát várnak. Azóta viszont már azt találgatja mindenki, hogy vajon mikor jön Nátán kistesója. Egy biztos: lesz második baba! CsaládOrigoElárulta babája nemét Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160909-elarulta-babaja-nemet-liptai-claudia-kisfia-lesz.htmlÚjabb titkot árult el Liptai Claudia a várandósságáról. Család--Tudd meg, ki Kiss Ramóna lelkitársahttp://www.life.hu/csalad/20160908-kiss-ramona-szamara-a-huga-a-lelkitarsa.htmlA színésznőt és tíz évvel fiatalabb testvérét, Debórát különleges kapcsolat fűzi össze. Bár Ramóna az idősebb, mégis sokszor fordul tanácsért a húgához. Család--Megmentette házasságát Lilu és férje, Lacihttp://www.life.hu/csalad/20160908-megmentette-hazassagat-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-ferje-laci.htmlMásfél évvel ezelőtt lehetett először hallani arról, hogy Lilu házassága tönkrement. Sokan harmadikat és válást emlegettek. A szép műsorvezető akkor nem nyilatkozott a magánéletéről, most pedig úgy tudni, minden rendben van közöttük, de ezt sem ő, sem a párja nem erősítette meg. Család--Katalin hercegné várandós, de a királynő ellenzi a dolgot http://www.life.hu/csalad/20160909-katalin-hercegne-a-hirek-szerint-terhes-de-erzsebet-kiralyno-nem-orul-neki.htmlA rajongók és a bulvárlapok szerint a hercegné várandós lehet, ám ennek nem mindenki örül felhőtlenül.Család--Valkó Eszteréknek nem jön össze a babahttp://www.life.hu/csalad/20160907-valko-eszter-a-nyero-parosban-bevallotta-szeretnenek-gyereket-de-nem-jon-ossze.htmlA Nyerő párosban őszintén beszélt Eszter arról, mennyire szeretnének már végre családot, de akárhogy próbálkoznak, nem sikerül. Azért is vállalták el a játékot, hogy ne kelljen erre gondolniuk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.