VV Béci és párja egyáltalán nem értenek egyet a gyerekkérdésben

Forrás: Life.hu -
baba család VV Béci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci élete manapság a nők körül forog: kislánya és felesége aranyozzák be a napjait. A boldogság mellé persze feszültség is jut: szerelmével nem tudnak megegyezni a következő gyermek érkezésének időpontjában.

Nagyot nőtt VV Béci kislánya, Napsugár! Már alaposan megizzasztja szüleit a játszóházban, akik nem is nagyon bírják a gyermekük által diktált iramot. Azért igyekeznek behozni a lemaradást, és mindent úgy csinálni, hogy az Napsugárnak a legjobb legyen.

Forrás: Life.hu

Béci igazi lányos apuka, és már előre fél attól, mi lesz, ha majd megkörnyékezik a fiúk az ő szeme fényét. Addig viszont kihasználja az időt, és esténként mesét olvas neki. "Annyira értelmes lányom van, hogy azt el sem hiszem" - büszkélkedett Béci a Red Carpet stábjának. Elárulták, hogy mindenképpen szeretnének második gyermeket, de az időzítésben nem tudnak megegyezni.

"Mindenképpen szeretnénk második babát, de én még várnék vele"

- mondta Béci párja, de az apuka szerint inkább most kellene belevágni, mivel Napsugár óvodába megy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.