Újabb sztárbébi! Megszületett Alec Baldwin negyedik gyermeke

fotó kisbaba színész Alec Baldwin sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csöppség szeptember 12-én jött a világra. A kis Leonardo Ángel Charles Baldwinról már az első fotó is felkerült a közösségi oldalra. 

A jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló! Alec Baldwinnak és fiatal feleségének egyébként van már egy kislánya, Carmen, aki 2 éves. Az 57 éves színésznek Kim Basingertől is van egy 19 éves lánya, így jön össze a négy csemete. A sztár nagyon büszke, hiszen végre egy kisfiúval is bővült a családjuk. Az első hivatalos fotó a születés utáni percekben készülhetett. Hát nem aranyos?

We are so pleased to introduce you to our new baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin. It was such a special day bringing him into this world

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által közzétett fénykép,

Nyílt levél a szaranyázóknakhttp://www.life.hu/csalad/20160912-nyilt-level-azoknak-akik-elitelo-megjegyzeseket-tesznek-az-anyaknak-szaranyazas.htmlHa a terhesség alatt sokat hízol, az a baj. Ha keveset, az a baj. Császárral hoztad világra a gyermeked? Akkor te igazából nem is szültél. Nem tudsz szoptatni? Akkor pedig igazából anya sem vagy. Család--Felismered? Ez az édes kisfiú most az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160911-kiraly-peti-gyerekkori-fotoja-nyero-paros.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárját, Király Petit két hete a Nyerő párosban is láthatjuk, ahol nem szerepet játszik, hanem valódi énjét is felfedte. CsaládOrigoHoppá! Hamarosan bővül a Berki-Hódi család?http://www.life.hu/csalad/20160909-berki-es-hodi-ujabb-gyerekeket-szeretnenek-krisztian-ketto-pamela-egyet.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatában voltak már hullámvölgyek és zátonyok is, de most úgy látszik beköszöntött a boldog, békés időszak. Olyannira harmóniában vannak, hogy már a kistestvért vagy testvéreket tervezik Nati mellé. CsaládOrigoLajtai Kati megmutatta gyönyörű kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160909-lajtai-kati-kisfia-mate-megszuletett-az-anyuka-vegre-megmutatta-a-csoppseget.htmlNéhány hete, teljes titokban született meg a Crsytal egykori énekesnőjének, Lajtai Katinak a kisfia, Máté. Az édesanya megtartotta magának az első hetek intim élményét, ám mostanra végre megmutatta a csodaszép kisbabát. Család--Ördög Nóra a gyerekeiről vallott: “Mici biztos képzőművész lesz”http://www.life.hu/csalad/20160908-ordog-nora-gyermekeirol-vallott-mici-biztos-kepzomuvesz-lesz-vencel-sokkal-kitartobb.htmlA műsorvezető munkája beindult, ahogy elkezdődött az ősz, de szerencsére ez a nyár neki is a pihenésről szólt, amire szüksége is volt. Most viszont már nagy a pörgés, a munkája is más és a gyerekek napirendje is változott: Vencel bölcsődés lett, Mici pedig az óvodát kezdte el. Család--Nyílt levél egy anyától, aki megelégelte a cseléd szerepéthttp://www.life.hu/csalad/20160902-level-egy-anyatol-aki-megelegelte-a-cseledszerepet.htmlMég a 21. században is vannak, akik úgy gondolják, hogy kizárólag a nők, az édesanyák feladata a háztartás vezetése és a család összetartása. Ez ellen a sztereotípia ellen is szeretne szólni most egy olvasónk, aki megelégelte, hogy a családja magától értetődőnek veszi, hogy ő mindent elvégez helyettük. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.