hasonlóság család Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julianne Moore az egyik legdögösebb vörös szépség Hollywoodban, de úgy tűnik konkurenciája akad, méghozzá saját lánya személyében.

Az Oscar- díjas színésznő és 14 éves lánya, Liv a napokban együtt jelentek meg New Yorkban Ralph Lauren legújabb divatbemutatóján.

A világsztár és lánya a megszólalásig hasonlít egymásra.

A kislány örökölte édesanyja szexi vörös fürtjeit és szeplőit, ami már most feltűnően jól áll neki. A szemük, a szájuk, de még a szemöldök formájuk is megegyezik- írja az Origo.

Julianne Moore, Liv Freundlich Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Julianne férje Bart Freundlich rendező, akivel már van egy 18 éves nagyfiuk is, Caleb.

A négytagú család férfi tagjai ezúttal otthon maradtak,

hiszen a divatbemutató csajos elfoglaltság.

Utoljára nyilvánosan egy filmfesztiválon láthatta a közönség a családot, áprilisban.

Bart Freundlich, Julianne Moore, Liv Freundlich, Caleb Freundlich, Tribeca 2016 Forrás: Noam Galai / Getty Images North America / AFP

Liptai Claudia: "Nagyon várjuk, hogy ki ő!"http://www.life.hu/csalad/20160915-liptai-claudia-alig-varja-kisbabaja-erkezeset-panka-eloszor-feltette-anyukajat.htmlLiptai Claudia a TV2 kamerája előtt mesélt arról, mit szólt Panka lánya a kistestvérhez. CsaládOrigoNémeth Kristóf lánykérésre készülhttp://www.life.hu/csalad/20160914-nemeth-kristof-eljegyzesre-keszul-osszekoltoztek-harmasban-boldogan-elnek.htmlNémeth Kristófra több mint egy éve talált rá a szerelem. Olyannyira boldogok, hogy a népszerű művész már a lánykérést is tervezi. CsaládOrigoHoppá! Hamarosan bővül a Berki-Hódi család?http://www.life.hu/csalad/20160909-berki-es-hodi-ujabb-gyerekeket-szeretnenek-krisztian-ketto-pamela-egyet.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatában voltak már hullámvölgyek és zátonyok is, de most úgy látszik beköszöntött a boldog, békés időszak. Olyannira harmóniában vannak, hogy már a kistestvért vagy testvéreket tervezik Nati mellé. CsaládOrigoÓrisápocakot villantott Baby Gabi!http://www.life.hu/csalad/20160902-oriaspocakja-van-baby-gabinak-aki-35-hetes-terhes-mar-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-legujabb-fotojat.htmlBaby Gabi óriáspocakkal várja ikrei érkezését. Az énekesnő számára nem volt felhőtlen időszak a terhesség, de hamarosan kibújnak a babák és minden probléma a feledés homályába merül. Család--Pachmann Péter elszökött egy hétre kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160902-pachmann-peter-elszokott-kedvesevel-nehany-napra-hogy-kipihenje-magat-es-feltoltodjon.htmlPachmann Péter az elmúlt időszakban őrült tempót diktált, nem igazán szánt időt a pihenésre. Nem is csoda, hogy az idei nyaralás szinte életmentő volt számára. Család--Nagy nap ez a mai Liluék számára ishttp://www.life.hu/csalad/20160901-lilu-kisfia-iskolaba-ment.htmlLilu ritkán posztol családjáról, nagyon védi magánéletét. Ám a büszke anyai szív ezúttal kivételt tett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.