Cristiano Ronaldo focista apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig kétségkívül David Beckham volt a legmenőbb fiús apuka, ám Cristiano Ronaldo lassan übereli a világsztárt. 

C. Ronaldo nemcsak igazi csajozógép, de büszke apuka is: rendszeresen oszt meg képket kisfiáróla közösségi oldalán. A sportoló és fia ezúttal szupermenő napszemüvegekben fotózkodnak, és meg kell hagyni, hihetetlenül hasonlítanak egymásra.

Forrás: Origo

A világklasszis focista korábban azt is megmutatta, hogyan szokott edzeni kisfiával. Nem kérdés, Ronaldo már most a sportra akarja nevelni fiát, de ez valószínűleg nem is lesz nehéz, hiszen a gyerek imád apukájával bolondozni.

Nem semmi! Hamarosan megszületik Mel Gibson 9. gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160918-hamarosan-megszuletik-mel-gibson-kilencedik-gyereke-3-anyatol-9-gyerek.htmlMel Gibson az utóbbi időben sokkal inkább ittasan elkövetett botrányairól, zűrös magánéletéről, és botrányos viselkedéséről volt híres, semmint brilliáns színészi képességeiről. Ám most úgy tűnik újra béke költözik a világsztár életébe, barátnője kisbabát vár. Család--Állítják: Egy lepukkant otthonban senyved Brad Pitt mamájahttp://www.life.hu/csalad/20160917-brad-pitt-szinesz-mamaja-egy-lepukkant-otthonban-senyved-brad-pitt-mamaja.htmlRadarOnline szerint a milliomos Brad Pitt hátat fordított a 94 éves nagymamájának. A lap úgy fogalmaz, hogy a színész arra kényszeríti, hogy egy borzalmas idősek otthonában éljen.Család--Hírességek, akik sérült gyereket nevelnekhttp://www.life.hu/csalad/20160915-sztarok-akiknek-gyermeke-serult-beteg.htmlEgy speciális nevelési igényű gyermek mellett az élet soha nem unalmas. A sérült gyereket nevelő szülőknek az évek alatt számtalan kihívással és nehézséggel kell megküzdeniük, cserébe azonban semmi máshoz nem fogható szeretetet és ragaszkodást kapnak "csodabogár" csemetéjüktől. Az alábbiakban olyan hírességeket vettünk sorra, akik családjába speciális nevelést igénylő gyerkőc született. Család--Örömhír! Som-Balogh Edina hamarosan újra édesanya lesz http://www.life.hu/csalad/20160915-som-balogh-edina-varandos-a-kismama-eloszor-beszelt-a-terhessegerol.htmlA Life.hu egyik sztárszerzője régóta szeretett volna már újra édesanya lenni, mely most megadatott neki. A sztár és kedvese tavaszra várja második gyermekét. Család--Így köszöntötte kedvese a szülinapos Jason Sudeikisthttp://www.life.hu/csalad/20160918-jason-sudeikis-szeptember-18-an-lett-41-eves-olivia-wilde-neki-uzent.htmlJason Sudeikis 1975. szeptember 18-án született, így ma ünnepli 41. születésnapját. A kedvese, Olivia Wilde egy cuki fotóval köszöntötte a szerelmét.Család--Julianne Moore és lánya olyanok, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20160915-julianne-moore-es-lanya-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlJulianne Moore az egyik legdögösebb vörös szépség Hollywoodban, de úgy tűnik konkurenciája akad, méghozzá saját lánya személyében.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.