Csobot Adél: "Tisztában vagyok vele, hogy a neheze még hátra van!"

Forrás: Instagram/istenesbence -
Csobot Adél Istenes Bence Köln költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence néhány hete jelentette be, hogy életük egyik legnagyobb kalandjára vállalkoznak: Kölnbe költöznek és ott kezdenek új életet.

Az ijfú szülők nagy lépésre szánták el magukat és Bence egykori hazájába, Németországba költöznek. Bár a bázist áthelyezik, azért Magyarországnak sem fordítanak végleg hátat.

"Sok beszélgetésen vagyunk túl, mire meghoztuk a döntést, de

az fel sem merült bennünk, hogy bármit is itt hagyunk.

Szerencsére hatalmas baráti körrel rendelkezünk, akiktől nem szeretnénk elszakadni. Ahogy a családjainktól sem. Bence édesanyja Németországban él, közelebb leszünk egymáshoz, de szerintem az én édesanyámmal is ugyanolyan sűrűn fogunk találkozni. Legalábbis ez a terv."- mesélte a hot! Magazinnak Adél.

Forrás: Instagram/istenesbence

Egyetlen félelme van csupán az ifjú édesanyának, méghozzá a német nyelv miatt.

"Izgalmas lesz mindannyiunk számára a költözés.

Rendkívül kiváltságos számomra, hiszen megismerhetek egy új kultúrát, és megtanulhatok egy nyelvet, ráadásul a kisfiammal együtt. Amióta Natan megszületett, Bence németül beszél hozzá, amit naponta hallok én is. Ennek köszönhetően már elsajátítottam néhány szófordulatot, amiket megpróbálok alkalmazni is, ha kint járunk Németországban, de azért

tisztában vagyok azzal, hogy a neheze még hátra van."

-mondta az énekesnő.

Bereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Így reagált Brad Pitt válására Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-jennifer-aniston.htmlBombaként robbant a hír kedd délután, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ döbbenten vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz. TV + Sztárok--Újra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Pásztor Anna lehallgatta az alvilágothttp://www.life.hu/sztarok/20160920-pasztor-anna-19-evesen-az-alvilag-tagjait-hallgatta-le-bedrotozva.htmlPásztor Annáról tudtuk, hogy extrém és bevállalós, azt viszont eddig nem, hogy mennyire vakmerő is. TV + SztárokOrigoVV Vivien ismét kitett magáért - ezúttal az anális szexről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-vivien-ezuttal-zavarba-ejtoen-meselt-az-analis-szexrol.htmlVV Vivien nem visszafogottságáról és szűzies életéről híres. Ezúttal is kitett magáért... TV + Sztárok--Egy német újság állította: Schumacher jár – be is perelték értehttp://www.life.hu/sztarok/20160919-egy-lap-szerint-scumacher-allapota-javult-es-jarni-is-kepes-a-csalad-beperelte-az-ujsagot.htmlSchumacher menedzsere beperelte azt a lapot, amelyik valótlan állításokat közölt az egykori Forma-1-es világbajnok állapotáról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.