Újabb babával bővül Dundikáék családja!

Forrás: Instagram/Majka -
baba család Dundika Majka újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamivel több mint 5 hónappal ezelőtt, áprilisban született meg Majka és Dundika második kisfia, Olivér. A kis csöppség hatalmas boldogságot okozott a családnak, de a gólya hamarosan újabb látogatást tesz náluk.

Sokáig kellett várniuk Dundikáéknak a második gyermekük megszületésére, pedig nem szerettek volna nagy korkülönbséget a két testvér között. Hatalmas boldogság volt a tágabb családnak a kis Olivér érkezése, hamarosan pedig egy újabb babának örülhetnek. Dundika húga is várandós ugyanis, ráadásul ő is kisfiút hord a szíve alatt.

Forrás: Instagram/Majka

Majka szerelme a Story magazinban osztotta meg az újabb jó hírt a nyilvánossággal, elárulta, nagyon várja már a csöppség érkezését. "A húgom nélkül nem tudnék élni, boldogulni. Naponta beszélünk telefonon, és hetente egyszer-kétszer össze is hozzuk a gyerekeinket. Arra törekszünk, hogy köztük is jó legyen a kapcsolat.

Alig várom, hogy megszülessen

a második gyereke, Kristóf testvére, így az enyéimmel együtt hamarosan már négy srác játszhat" - mondta Dundika.

A világ legborzalmasabb állásaihttp://www.life.hu/csalad/20160923-a-vilag-legszornyubb-allasai.htmlRobotüzemmódba kapcsolva az irodában, vagy egy építkezésen gürcölve biztosan sokan érzik azt, hogy az ő munkájuk a legrosszabb az egész világon. Most azonban mindenki megnyugodhat! Megsúgjuk: mindig van rosszabb. Az alábiakban öt olyan létező pozíciót gyűjtöttünk össze, amelyet még hathónapnyi munkanélküliség után sem szívesen vállalnánk el. Család--Megszülettek Baby Gabi ikrei - Fotón a két csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160924-baby-gabi-ikrei-bence-es-botond-megszulettek.htmlFacebook oldalán újságolta el az örömhírt Baby Gabi: megszülettek az ikerbabái. Család--Kétszeres apuka lesz Pharrell Williamshttp://www.life.hu/csalad/20160924-pharrell-williams-es-felesege-helen-lasichanh-masodik-kozos-gyermekuket-varjak.htmlMásodszorra is apa lesz Pharrell Williams. A karcos hangú énekesről és feleségéről egy rendezvényen derült ki, hogy bővül a családjuk, ugyanis ekkor láthattuk Helen Lasichanh-t kerekedő pocakkal. Család--Brad és Angelina a két legbrutálisabb ügyvédet fogadta felhttp://www.life.hu/csalad/20160923-brad-pitt-angelina-jolie-brangelina.htmlGyerekek, házak és dollármilliók - a tét nem kevés, Angelina és Brad ezekért szállnak harcba. Biztos, hogy mindketten a végletekig elmennek majd, ugyanis a legdurvább ügyvédeket fogadták fel.Család--„Esténként sírva imádkoztam, hogy nőjenek ki a kezeim és a lábaim” – Exkluzív interjú Nick Vujiciccsalhttp://www.life.hu/csalad/20160923-nick-vujicic-a-kezek-es-labak-nelkul-szuletett-ember-budapesten-exkluziv-interju.htmlHiába ismeri történetét az egész világ, hiába járt már több mint 61 országban, és tartott motivációs előadásokat milliók előtt, Nick Vujicic egy elképesztően közvetlen ember, aki az interjúnkat is azzal kezdte, hogy a bemutatkozás után megkért rá, adjak neki egy nagy ölelést. Közvetlenségénél már csak karizmatikus és szuggesztív személyisége volt erőteljesebb: beszéde egyszerűen magával ragadja és beszippantja az embert. Család--Fordulat! Brad Pitt gyerekbántalmazásáról videofelvétel is készült?http://www.life.hu/csalad/20160923-brad-pitt-gyermekbantalmazasi-ugyeben-az-fbi-nyomoz-video-keszulhetett-az-esetrol.htmlBrad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.