Patrick Dempsey verte első, 26 évvel idősebb feleségét

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
Rochelle Parker Patrick Dempsey verés erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívtipró Patrick Dempsey már túl van egy házasságon. 18 évesen ismerkedett össze az akkor 44 éves Rochelle Parker színésznővel, azonban kapcsolatuk nem volt harmonikus: a nyilvánosságra került jogi dokumentumok szerint a színész verte a nőt.

Senki nem jósolt a párnak nagy jövőt, Patrick Dempsey és első felesége között ugyanis 26 év korkülönbség volt. Ennek ellenére összeházasodtak és hét évig éltek együtt, de mint utóbb kiderült, egyáltalán nem boldog kapcsolatban. A nemrég kikerült jogi dokumentumok szerint a színész verte a feleségét.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A tapasztalt színésznő pedig nemcsak a párja volt az akkor még fiatal Patrick Dempsey-nek, hanem a tanítója és mentora is, ennek ellenére sok kegyetlenséget kellett eltűrnie. Rochelle Parker színésznőt természetesen meg is csalta férje, de ennél sokkal rosszabbat is tett vele.

Egy filmforgatáson például annyira megverte, hogy eltört a nő ujja.

Egyszerűen rácsukta az ajtót Dempsey. Rochelle Parker azt állította, hogy a színész tudni akarta, milyen megütni egy nőt, ezért verte meg. A jogi dokumentumok szerint

a színésznő a házasságuk hét éve alatt folyamatosan pszichológushoz járt, és antidepresszánsokat szedett.

Rochelle Parker, aki két évvel ezelőtt 74 évesen hunyt el rákban, később visszavonta a családon belüli erőszak vádját - írja a The Sun.

Brangelina-válás: Mi lesz a vagyonokat érő ékszerekkel?http://www.life.hu/sztarok/20160930-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasa-hova-kerulnek-a-draga-ekszerek.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása kapcsán már felmerült, mi lesz az ingatlanokkal, hiszen a párnak szerte a világon vannak luxusotthonai. De azok az ékszerek is rengeteget érnek, amiket Jolie a 12 év alatt kapott a férjétől. TV + Sztárok--Dobó Katának mindene a kislánya: “Már nem halhatok bele egy szakításba”http://www.life.hu/sztarok/20160930-dobo-katanak-kislanya-szofi-a-legfontosabb-mar-nem-halhat-bele-egy-szakitasba-megerosodott.htmlSok mélyponton van túl Dobó Kata, nem egy szakítást vészelt át az életében. Anyaként viszont már erről is másként vélekedik. Már nem menekülne a világ másik végére fájdalmában, hiszen itt van a kislánya! TV + SztárokOrigoA nyílt utcán támadták meg Kim Kardashiant: durva videó! http://www.life.hu/sztarok/20160930-tamadas-kim-kardashiant-az-utcan-teperte-le-egy-ukran-ujsagiro-video.htmlA celebnő épp egy párizsi étterembe tartott, amikor egy ukrán újságíró rávetette magát, hogy a hírek szerint a fenekébe haraphasson. TV + Sztárok--Ez ám a változás: imádja egymást Sharon és Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/sztarok/20160930-imadja-egymast-sharon-osbourne-es-ozzy-osbourne.htmlA sztárpár házassága jó ideig elég mély gödörben volt, most azonban állítólag szent a béke köztük. TV + Sztárok--Kitálalt válásáról Polyák Lilla!http://www.life.hu/sztarok/20160930-polyak-lilla-akkor-dontott-a-valas-mellett-mikor-megtudta-hogy-ferjenek-baratnoje-van.htmlPolyák Lilla akkor döntött a válás mellett, amikor megtudta: férjének barátnője van. A gyönyörű énekes- színésznő 15 évnyi házasságnak vetett véget. TV + Sztárok--Hoppá! Taylor Swift és Calvin Harris újra együtt? http://www.life.hu/sztarok/20160930-taylor-swift-es-calvin-harris-kibekultek-egymassal-hiaba-a-botranyos-szakitas.htmlBár a sztárpár kapcsolata igen viharosan ért véget, a jelek szerint hajlandóak arra, hogy elfelejtsék a múltban történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.