"Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben" - Félelmeiről vallott Péter Szabó Szilvi

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
Péter Szabó Szilvia félelem család pánik kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi élete legszebb és legboldogabb időszakát éli, ám a szülés előtti utolsó hónapban őt is utolérte a félelem: bepánikolt attól, vajon mindent előkészített-e a kisbaba érkezésére.

A csodálatos hangú énekesnő alig egy hónappal a szülés előtt arról mesélt Demcsák Zsuzsának és Pachmann Péternek a Mokkában, hogy bár alig várja első kisbabája érkezését, mégis

néhány héttel a szülés előtt rátört a félelem.

Nem tudja, mindent beszerzett-e, és abban sem mindig biztos, hogy tudni fogja-e, mit kell tennie a babával. Mivel téli baba lesz, így sokkal több dologra kell gondolni az érkezésekor, így ezen is folyamatosan aggódik a kismama.

„Tele vagyok félelmekkel. Ahogy közeledünk a vége felé, az emberben előjön egy hirtelen pánik, hogy rám szakad minden. Bizonytalan vagyok egy csomó mindenben, de szerintem ez teljesen normális” – mesélte Szilvi.

Péter Szabó Szilvi babát vár

A harminchárom éves Péter Szabó Szilvia megerősítette a hírt, így a Nagy Duettben Liptai Claudiával karöltve kismamáskodhatnak.
Levegőben adott koncertet Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160930-levegoben-adott-koncertet-kiraly-viktor-aki-az-extrem-helyzetektol-sem-riad-vissza.htmlKirály Viktornak mindegy, hogy földön, vizen vagy levegőben kell koncerteznie, mindenhol megállja a helyét... TV + SztárokOrigoSzerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-lindsay-lohan-alig-nehany-hete-szakitott-maris-ujabb-botranyos-kapcsolatba-keveredett.htmlLindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem?TV + Sztárok--Ózd polgármestere is beszállt a celebháborúba – Majka és Norbi után a városfő is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20160927-ozd-polgarmestere-is-elmondta-velemenyet-majka-es-norbi-csatarozasarol.htmlMint ismeretes, Schobert Norbi és Majka egymásnak feszültek a közösségi médiában. Majka a szívére vette, hogy Norbi azt mondta egy interjúban: „Nem szerettem meg... Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger.” A vita csillapításába már a polgármester is beszállt. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi olyat mutatott, mint még soha! Átváltozott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-bodi-sylvi-sellolanykent-mutogatta-magat-a-rudon.htmlAz egykori playmate ezúttal nem az óceán partról posztolt fotót közösségi oldalára, hanem kedvenc rúdja mellől... TV + Sztárok--Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoVajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.