Gáspár Laci ledobta a cukiság bombát - Ettől a fotótól elolvadsz!

X-Faktor kisbaba mentor Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja született meg az X-Faktor mentorának harmadik gyeremeke, a kis Noel, akiről eddig nem sok fotót láthattuk. Laci azonban most egy nagyon édes fotót mutatott kisfiáról.

"Hazaértem! Jó éjt mindenkinek!" - írta a Facebookján péntek este Gáspár Laci, és egy olyan fotóval kívánt szép álmokat rajongóinak, amin kisfiát, a két hónapos Noelt tartja a karjaiban, aki éppen édesen alszik.

Jól látszik, hogy Laci imádja a kisfiát, teljesen elolvad tőle, pont, ahogy mi is!

Gyerekek, akik beperelték saját szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20161007-gyerekek-akik-bepereltek-sajat-szuleiket.htmlHallani sem akar újabb gyerekről Jude Lawhttp://www.life.hu/csalad/20161007-jude-law-nem-akar-tobb-gyereket-ramehet-a-kapcsolata.htmlAmikor a nők teste felett a politikusok rendelkeznek - Abortusztilalom Európábanhttp://www.life.hu/csalad/20161006-lengyelorszagi-abortusztilalom-milyen-hatassal-lenne-a-tarsadalomra-a-nokre.htmlFelrobbantotta az internetet a hatalmas hajjal született kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20161006-a-kisfiu-hatalmas-hajjal-szuletett-igy-fest-a-videon.htmlNem mindennapi fotót posztolt Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20161007-istenes-bence-nem-mindennapi-fotot-posztolt-kozossegi-oldalan-betekintest-engedett-a-csaladi.htmlVégre! A válási balhé óta először láthatta gyermekeit Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161007-a-valasi-balhe-ota-eloszor-lathatta-gyermekeit-brad-pitt-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.