Ő a világ legtermékenyebb béranyája - 50 évesen is szülni akar

2016.10.09. 15:19

Az életét kockáztatja Carole Horlock, aki minden bizonnyal a világ legtermékenyebb béranyája. 50 évesen a tizenhatodik és a tizenhetedik babának készül életet adni, holott az orvosok arra figyelmeztettét, hogy bele is halhat a terhességbe.

Carol januárban szülte meg a tizenötödik babát. A kicsi a tizenharmadik bérterhességéből született, az asszonynak két saját gyermeke is van. Már ennél a terhességnél sem ment minden simán, és úgy volt, hogy Carol befejezi a béranyaságot. Most azonban meggondolta magát, és 50 évesen a tizenhatodik és a tizenhetedik babát is világra hozná - írja a The Sun magazin.

"Azt mondták az orvosok, hogy nem lehetek többet terhes, mert az életemet kockáztatom" - mesélte Carole, aki ennek ellenére most egy angol párnak szeretne segíteni, akiknek több beültetés, mesterséges megtermékenyítés után sem született gyermeke.

Forrás: Youtube/This Morning

Carol azt mondja, már egyszer lezárta magában a béranyaságot, de aztán meglátta az egyik barátnője kerekedő pocakját és rájött, hogy imád terhes lenni, és szeretné még érzeni, milyen áldott állapotban lenni:
"Ha 50 évesen teherbe esek, akkor Anglia legidősebb bérenyája leszek. Ha ikrek lesznek, akkor ez lesz a harmadik ikerterhességem. Egyszer már szültem kettes- és hármas ikreket is."

A béranyaság nem csak annak veszélyes, aki vállalkozik arra, hogy megszülje mások kisbabáját. A gyeremekre váró szülők is nagyon rosszul járhatnak. 2004-ben Carol megszült egy kisfiút, akiről később egy genetikai vizsgálat során kiderült, hogy nem is a megbízó házaspár gyermeke, hanem Carol és a férje, Paul hozták össze a kicsit természetes úton. Nagyon nehéz döntés volt, de Carolék úgy döntöttek, hogy a bébit örökbe adják a házaspárnak.

A nő 1995-ben vállalt először béranyaságot, mert szeretett volna segíteni a kétségbeesett, gyermektelen párokon. Ez azóta küldetéssé vált számára.

Carol Horlockbéranyaszüléskisbaba