Igazi kis zsarnok Uma Thurman kislánya

Forrás: Alberto Pizzoli / AFP -
anyaság színésznő Uma Thurman kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három gyerekkel egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga Uma Thurmannak, de a legkisebb gyereke mindegyiken túltesz, saját bevallása szerint is igazi zsarnok.

Egyedülálló anyaként nincs könnyű dolga Uma Thurmannak. A Kill Bill sztárját igazi kemény nőként ismerjük, de otthon egy sokkal nehezbb feladattal, az anyasággal kell megbirkóznia. Ez nem is olyan egyszerű, hiszen állítása szerint, minden nap egy igazi kis zsarnokkal kell megvívnia a csatáját.

A színésznő úgy gondolta, kétgyerekes anyaként a harmadikkal könnyű dolga lesz.

Kiderült, hogy a most 4 éves kislánya Rosalind Arusha egy igazi kis zsarnok, írja a Hello Magazin.

Forrás: Alberto Pizzoli / AFP

A színésznő állítja, mindig tudta fegyelmezni csemetéit, csak Rosalinddal gyűlik meg a baja nap mint nap.

"Ez a kiscsaj egy igazi kis zsarnok, és most már tudom, hogy az első két gyerekkel pokoli könnyű dolgom volt.

Ez a csöppség harap és karmol, amihez nem szoktam még hozzá, úgyhogy gyakran kutakodom az interneten, mit is kell ilyenkor csinálni." – vallotta be a színésznő. Legnagyobb lánya, Maja már 16, fia Levon pedig 13 éves, akik Ethan Hawke színésztől születtek. Uma Thurman 42 évesen, két gyerek után akkori párjával Arpad Bussonnal is összehoztak egy bababát, Rosalindot. Azóta már ettől a férfival is elváltak útjaik Umának. A színésznő elmondta, a testvérek remekül kijönnek egymással: „Okos és intelligens gyerekek, gyakorlatilag mindent meg tudunk beszélni. (...) A kistesót először izgatottan fogadták, de mostanra bevették a csapatba."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.