Som-Balogh Edina megható fotója: kisbabája szívverését hallgatja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
kisbaba szívverés Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta szeretett volna újra édesanya lenni Som-Balogh Edina, ami most meg is adatik neki. Párjával tavaszra várják második csemetéjüket, a Life.hu sztárszerzője pedig a babavárás minden pillanatát igyekszik kiélvezni.

Som-Balogh Edina sokáig küzdött azért, hogy újra édesanya legyen, de körülbelül egy hónappal ezelőtt mindenkinek beszámolt az örömhírről. A Life.hu sztárszerzője ezzel együtt egy szomorú eseményt is megosztott. Egy évvel ezelőtt is teherbe esett, de elvetélt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Rettegett ugyan attól, hogy ez megismétlődik, de már túl van a kritikus időszakon, és úgy tűnik, igyekszik kiélvezni a babavárás minden pillanatát. A Facebook-oldalán meg is mutatta rajongóinak, mostanában mi a kedvenc elfoglaltsága. Ha kisfia nincsen otthon, akkor a pocakjában növekvő csemete szívverését hallgatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.