Végre kiderült! Így neveli csemetéit a szókimondó rapper, Majka

Fotó: Polyák Attila/Origo -
gyerekek Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves rapper már rutinos kétgyermekes apuka, mégis állandóan aggódik csemetéiért.

Majkát bár egy igazi szókimondó rapperként ismerjük, mégis egy gyermekeiért folyamatosan aggódó családapa. Nagyobbik fia Marián hamarosan 5 éves lesz, Olivér pedig idén áprilisban született. A műsorvezető már gyakorlott apukának számít, Dundika mégis arról mesélt, hogy párja folyamatosan kétségbe esik, ha bármelyik gyerek elsírja magát. "Kétszeres apuka, ezért már gyakorlottnak számít, azonban még mindig nem tudta leküzdeni fiai miatti folyamatos aggódását.

Még mindig kétségbe tud esni egy kis sírástól,

pedig ő is tudja, hogy néhány könnycsepptől nem dől össze a világ, mert a gyereknek éppen a foga jön, vagy fáj a pocija, esetleg túlságosan fáradt."

Fotó: Polyák Attila/Origo

Az aggódó apuka ilyenkor folyamatosan kérdezgeti Hajnit, hogy mi baja van a kicsinek. Azt azonban még ő sem gondolta párjáról, hogy

a második gyereknél is ennyit fog aggodalmaskodni..

Olivér születése óta rengeteg családi programot szerveztek a gyerekekkel, akikkel játszóházba vagy focizni mennek. A szülők legnagyobb örömére Marián egy cseppet sem féltékeny testvérére. Sőt! Rengeteget segít anyukájának a kicsi körül.

Liptai Claudia megmutatta kislányát: így festett 6 évesen Pankahttp://www.life.hu/csalad/20161013-liptai-claudia-megmutatta-kislanyat-igy-festett-6-evesen-panka-a-megasztar-probajan.htmlLiptai Claudia hamarosan megszüli második gyermekét, most azonban nagy lánya, Panka egy régebbi képét mutatta meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoApa lesz a Facebook film sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20161013-jesse-eisenberg-es-anna-strout-gyermeket-var.htmlJesse Eisenberg, a Facebook film sztárja és barátnője Anna Strout gyereket várnak. Család--Szívszorító: így vallotta be az apa a gyerekének, hogy az anyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20161013-igy-vallotta-be-az-apa-a-gyerekenek-hogy-az-anyja-drogtuladagolasban-meghalt-ohio.html"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak. CsaládOrigoBen Affleck elismeréssel beszélt feleségéről - van még remény a békülésre?http://www.life.hu/csalad/20161012-ben-affleck-szinesz-elismeressel-beszelt-felesegerol-jennifer-garnerrol.htmlA pár tavaly nyáron jelentette be a válást, ám azóta szünetelnek a dolgok, sőt: nem először történik, hogy az egyik fél szépeket mond a másikról. Most Ben Affleck dícsérte az újságíróknak Jennifer Garnert. Család--Hatalmasat nőttek Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161012-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-szinesz-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlCatherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem mutogatja magát állandóan az interneten, ezért is lepődtünk meg, amikor megláttuk a róluk és gyerekeikről készült legfrissebb családi fotót. CsaládOrigoŐszinte sorozat: így néz ki az anya, aki 3 gyermeket szült 1 éven belülhttp://www.life.hu/csalad/20161010-igy-nez-ki-melanie-varney-szules-utani-teste-aki-egy-even-belul-harom-gyermeknek-adott-eletet.htmlMinden terhesség átalakítja a női testet, amivel nem könnyű megbirkózni. Vagy bevallják a várandós anyák, vagy nem, de olykor lehet igazán kétségbeejtő is a hirtelen változás. Így volt ezzel Melanie Varney is, aki egy éven belül 3 gyermeknek adott életet. Az anyává válás a legjobb dolog, ami valaha történt vele, de testének átalakulásával neki is meg kellett küzdenie. Család--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.