Jennifer Lopez, az átlagos anyuka: ilyen vakolat nélkül a díva

Forrás: Instagram/elaine goldsmith -
gyerekek család smink Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdívát leginkább sokat mutató, szexibbnél szexibb ruhakölteményekben és erős sminkben látjuk, ám ő is tud olyan lenni, mint bármelyik anyuka. 

JLo nem csak a csillogást imádja, de a gyerekeit is. Nemrég az egyik ismerőse osztott meg róla egy nagyon édes képet a neten: az énekesnő gyermekeivel olvasgat épp. Látszik, hogy a nyolcéves ikreket, Maximilian David-et és Emme Maribelt teljesen elbűvölte édesanyjuk meseolvasása.

Forrás: Instagram/elaine goldsmith

Ami még érdekes a fotón, az az, hogy a sztár egy deka sminket sem visel, de meg kell hagyni, nagyon jól áll neki: pár évet még fiatalít is rajta a természetes arcbőr.

Persze nem ez az első alkalom, hogy a díva megmutatja magát smink nélkül: egy korábbi fotón is csodaszép volt vakolat nélkül, de kapták már lencsevágre őt úgy is, hogy kifejezetten ordított az arca egy kis sminkért. Persze egy sztárnak is lehetnek rossz napjai...

Hírességek félvér gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161014-vilagsztarok-akiknek-felver-gyerekeik-vannak.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek. Család--Végre kiderült! Így neveli csemetéit a szókimondó rapper, Majkahttp://www.life.hu/csalad/20161014-majka-sokat-aggodik-gyerekeiert-dundika-elarulta-hogy-milyen-apa-a-rapper.htmlA 37 éves rapper már rutinos kétgyermekes apuka, mégis állandóan aggódik csemetéiért. Család--Szívszorító: így vallotta be az apa a gyerekének, hogy az anyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20161013-igy-vallotta-be-az-apa-a-gyerekenek-hogy-az-anyja-drogtuladagolasban-meghalt-ohio.html"Valamit el kell mondanom neked" - így kezdte az ohiói apa, mikor be kellett vallania a gyermekének, hogy az édesanyja meghalt drogtúladagolásban. A szívszorító videót azért tette közzé, hogy a függőségben szenvedő szülők lássák, mit okoznak. CsaládOrigoLiptai Claudia megmutatta kislányát: így festett 6 évesen Pankahttp://www.life.hu/csalad/20161013-liptai-claudia-megmutatta-kislanyat-igy-festett-6-evesen-panka-a-megasztar-probajan.htmlLiptai Claudia hamarosan megszüli második gyermekét, most azonban nagylánya, Panka egy régebbi képét mutatta meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoNyílt levél egy férjnek, akiről kiderült, milyen ember is valójábanhttp://www.life.hu/csalad/20161011-nyilt-level-a-ferjemnek-akirol-kiderult-milyen-ember-is-valojaban.htmlA szerelem vak – egy kapcsolat elején legalábbis minden bizonnyal. Aztán ahogy telik az idő, és a felek egyre inkább megismerik a másikat, hamar kiderülhet, hogy a szőke herceg fehér lovon valójában egy álnok hazudozó. Család--Végre kiderült! Így neveli csemetéit a szókimondó rapper, Majkahttp://www.life.hu/csalad/20161014-majka-sokat-aggodik-gyerekeiert-dundika-elarulta-hogy-milyen-apa-a-rapper.htmlA 37 éves rapper már rutinos kétgyermekes apuka, mégis állandóan aggódik csemetéiért. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.