Mindenórás kismama: bármelyik percben szülhet a magyar szépségkirálynő

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
szülés Dobó Ágnes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb az izgalom az egykori szépségkirálynő, Dobó Ági körül, hiszen a várandóssága legvégén jár. Az egész család készen áll már az új családtag érkezésére, ami bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

Dobó Ági boldogsága aligha lehetne teljesebb, hiszen nemsokára második kisfiának ad életet. A várandóssága legvégén jár már a modell, aki minden eshetőségre felkészült kisbabája érkezését illetően.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nemrég az egyik barátnőmnél teljesen váratlanul, hetekkel korábban beindult a szülés úgy, hogy a szükséges csomagok még nem voltak összeállítva. Elfogott az izgalom, hogy nem szeretnék én is így járni, így a

már a 36. hétre mindent előkészítettünk. A kórházi holmik és az őssejt-levételhez szükséges csomag mindenhova elkísérnek minket"

– mesélte az egykori szépségkirálynő. "Az őssejtek levétele és tárolása szerintem azért fontos, mert sok betegség kezelésénél alkalmazhatóak sikeresen. Természetesen soha nem szeretném, hogy a gyermekeimnek valaha szükségük legyen rá, de nem kérdés, hogy ezt a lépést megteszem az egészségükért" - mondta Ági, aki azt is elárulta, hogy kisfia már nagyon várja a testvérét.

„Beni egyre többször kérdezi meg tőlem, mikor születik már meg az öccse.

Örömmel tölt el, hogy azt válaszolhatom neki: már nem kell sokat aludni, hogy ne csak az ultrahang képen, hanem szemtől szemben is láthassa a testvérét" - mesélte Ági, akinek az ultrahangon feltűnt, hogy a pici szakasztott mása lesz Beninek. "Egyből feltűnt, hogy

születendő kisfiam pont úgy néz ki, mint Benedikt, amikor a pocakomban volt.

Hazaérve azonnal egymás mellé tettem a két ultrahang képet, és az összehasonlítás csak megerősített: a két fiú teljesen egyforma" - mondta az örömteli kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.