Igazi sportőrültek Katalin és Vilmos gyerekei

Forrás: Facebook/The Royal Family -
család Katalin hercegné Vilmos herceg vívás lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilms herceg is sokat sportolnak, így egyáltalán nem meglepő, hogy a gyerekeik, György herceg és Sarolta hercegnő is imádnak mozogni. Nemrég meg is tudtuk, melyik gyereknek mi a kedvenc sportja. 

A hercegi pár rajong a teniszértés persze a lovaspólóért, a gyermekeik azonban egyelőre más sportok mellett tennék le a voksukat. Katalint és Vilmost olimpikonok látogatták meg a héten a Buckingham palotában. Itt derült ki az is, mire voksol Sarolta és György herceg, ha szóba jönnek a sportok.

Forrás: Facebook/The Royal Family
Forrás: NORTHFOTO

Katalin mesélt arról is, hogy 17 hónapos kislánya már most odáig van a lovaglásért. "Megkérdeztem, hogy vannak a gyerekei, és azt mondta, Sarolta imád lovagolni. Mondtam neki, hogy talán 20 éven belül a kislány is ismert lovas lesz" - mesélte az olimpikon a People magazinnak, aki azt is hozzátette, Katalin beszélt arról is, ő ugyan nem érzi át lánya lovak iránti rajongását, de természetesen mindenben támogatja a kis Saroltát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.