Döbbenet: az édesanyja ránézett kisbabájára, és tudta, nem az övé

kisbaba szülés család DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legrosszabb rémálmainkban szerepelnek olyan történetek, hogy a szülés után nem a mi babánkat kapjuk meg az orvosoktól. Nos, sajnos ilyen a valóságban is előfordul. 

Rich Cushworthnek és feleségének, Mercy Casanallesnek a szülés után valóra váltak a legrosszabb rémálmai. A pár Dallasban ismerkedett meg, és szeretett egymásba, ám amikor a lány terhes lett, ő hazatért otthonába, El Salvadorba, hogy ott szülje meg gyermekét. Rich az Egyesült Államokban maradt, és várta vissza feleségét.

Az asszonynak azonban, amikor a kezébe kaphatta újszülött babáját, Jacobot, rémes érzése támadt: tudta, a baba nem az övé.

Mercy és Rich az illetékes hatóságokhoz fordultak, és visszaadták a babát az igazi szüleinek. Viszont az El Salvador-i kormány nem volt túl elnéző: Moses fiuk ugyanis nem kapott születési anyakönyvi kivonatot, útlevelet, így egy évig nem léphetett az USA területére. Sok időnek kellett eltelnie, mire a bürokrácia buktatóin átjutottak, és hivatalosan is egy család lehettek.

Sarka Kata és Hajdú Péter kibékülnek?http://www.life.hu/csalad/20161024-sarka-kata-es-hajdu-kibekulnek-kata-enyhulni-latszik.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról hetente derülnek ki apróbb részletek. Állítólag a pár már a válópert is beadta, de vannak olyanok is, akik azt állítják, az egykor szerelmes házaspár újra nyit egymás felé...Család--Az anyaság-munka kapcsolatában csak egy a bökkenő: a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20161021-anyasag-munka-osszehangolasa-szemelyes-tortenet.htmlA munkahelyek többségében szerveznek egy búcsúztató meetinget, összejövetelt, bulit, de minimum azzal a (mű)lelkesedéssel köszönnek el a babázás csodás időszaka elé néző nőtől, hogy pár év múlva várják vissza sok szeretettel. Aztán egyik nap, amikor a kis karon ülő babával tér vissza egy meglepetés légyottra, hirtelen rájön, hogy már kívülálló. Család--Candice Swanepoel cuki képet mutatott újszülött babájárólhttp://www.life.hu/csalad/20161023-candice-swanepoel-modell-cuki-kepet-mutatott-ujszulott-babajarol.htmlA világ egyik legsikeresebb modellje, Candice Swanepoel még csak pár hete lett édesanya, így nem is csoda, hogy szexi képek helyett most babafotókat mutat rajongóinak. CsaládOrigoKulcsár Edina az édesapjáról: "Mindig vágyom arra, hogy megkeressen"http://www.life.hu/csalad/20161024-kulcsar-edina-az-edesapjarol-meselt-joshi-bharat-musoraban.htmlKulcsár Edina rengetegszer mesélt már édesanyjáról, dédnagymamájáról, az apjáról azonban nem sokat tudni. Most azt is elárulta, mi ennek az oka. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoAkik minden évben kimaxolják a halloweent - A legötletesebb sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161020-igy-halloweeneztek-a-hiressegek-es-gyerekeik.htmlA halloweent sokan csak egy amerikai hülyeségnek tartják, pedig - ahogy korábbi cikkünkben már körbejártuk a témát -, szakértők szerint az egyik legrégibb ősi, kelta ünnep, amelynek a mai formája az évszázadok során több kultúra hagyományainak keveredésével alakult ki. Szóval halloween volt, van és lesz is valószínűleg, aminek már csak azért is örülhetünk, mert a legelvetemültebb anyukák és apukák ezen az éjszakán briliáns jelmezekbe öltöztetik csemetéiket. Család--Heidi Klum melleire senki sem figyel - A lényeg egészen máshol van!http://www.life.hu/csalad/20161021-heidi-klum-veletlen-mutatta-meg-gyerekei-fenykepet.htmlHeidi Klum csücsörítős, melltartós képet posztolt az Instagramon, de senki sem figyelt a szexi dekoltázsra, a lényeg egészen máshol volt!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.