Megszületett Dobó Ági szépségkirálnyő második kisfia

Születés szülés szépségkirálynő család Dobó Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági immáron kétgyerekes családanya, ugyanis hétfő hajnalban világra hozta második kisfiát is. A hírt egy megható fotóval tudatta az édesanya közösségi oldalán.

Az egykori szépségkirálynő néhány napja még azt nyilatkozta, hogy egészen a szülésig aktívan fog dolgozni, a Life.hu kamerái előtt pedig szintén mesélt arról, hogy terhessége csodával határos, hiszen az orvosok eleinte azt mondták neki, hogy a természetes fogantatás egy csodával is felér. Ágiéknál ezek szerint valóban csoda történt. Hétfő hajnalban pedig a kisbaba meg is született.

Baba és mama is nagyon jól vannak. A kisfiú a Nataniel nevet kapta.

Dobó Ági elárulta: újra kisfiút vár!

Dobó Ági boldogsága nem is lehet teljesebb, hiszen a csinos modell és anyuka másodszor is várandós. A 26. heti ultrahang vizsgálaton pedig az is kiderült, kisfiút hord a szíve alatt. Első fia, Benedikt már alig várja, hogy személyesen is találkozzon az öccsével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.