Egy papagáj miatt került kis híján börtönbe a hűtlen férj

Forrás: Thinkstock -
papagáj család megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolog buktatta le a hűtlen férjet: egy asszony azért ment el a rendőrségre, mert papagája túl sokszor ismételgetett olyan mondatokat, amikből a nő azt szűrte le, hogy kedvese félrelép. 

A viccesnek tűnő esetről nemrég a Metro.com számolt be. A történet azért is érdekes, mert a félrelépést alapvetően nem túl sok helyen büntetik, ám itt most Kuwait a helyszín, ahol pedig a házasságtörésért börtönbüntetés is járhat.

Forrás: Thinkstock

Az asszony már jó ideje gyanította, hogy férjének viszonya lehet szobalányukkal. Ezt azért gondolta, mert a férfi elég sokszor túlságosan ideges lett, amikor előbb hazaért a munkából, mint azt tervezte. Akkor viszont már biztos volt abban, hogy felültették, amikor a papagája kacér mondatokat kezdett el ismételgetni. Korábban még sosem mondott ilyeneket az állat, így bizonyítékként beállított vele a rendőrségre.

Pechére a hatóságok nem fogadták el az állat szavait bizonyítékként, mert szerintük bárhol, például a tévében is hallhatta az ismételgetett mondatokat - így a férj is megmenekült a börtöntől.

Bonyolódik Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügyehttp://www.life.hu/csalad/20161026-bonyolodik-brad-pitt-allitolagos-gyermekbantalmazasi-ugye-bevontak-az-egesz-csaladot-a-nyomozasba.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Brad Pitt azon a bizonyos repülőúton nagyon összeveszett legnagyobb fiával, Maddoxszal, most azonban kiderült, a többi gyereke is tarthatott a színésztől. Család--Az anyaság és munka kapcsolatában csak egy a bökkenő: a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20161021-anyasag-munka-osszehangolasa-szemelyes-tortenet.htmlA legtöbb munkahelyen szerveznek egy búcsúztató összejövetelt a babázás csodás időszaka előtt álló kolléganőnek, ahol azzal köszönnek el tőle, hogy pár év múlva sok szeretettel várják vissza. Aztán egyik nap, amikor az anyuka a kis karon ülő babával visszatér egy meglepetéslégyottra, hirtelen rájön, hogy már kívülálló. Család--Igaz a hír: kisbabát vár Ciara!http://www.life.hu/csalad/20161026-ciara-enekesno-masodik-gyermeket-varja.htmlKorábban még csak pletykáltak róla,most azonban maga az énekesnő jelentette be, hogy ismét várandós. CsaládOrigoSosem volt még ennél boldogabb Baukó Évahttp://www.life.hu/csalad/20161025-babahirnek-orvendezik-bauko-eva-es-csaladja.htmlÉva köztudottan imádja a gyerekeket, képmegosztó oldalán rendszeresen posztol közös képeket testvére gyerekeivel. Nem csoda hát, hogy felvillanyozta az egykori ValóVilág versenyzőt az újabb gólyahír. Család--Ördög Nóra elmesélte, miért került padlórahttp://www.life.hu/csalad/20161025-ordog-nora-blogbejegyzeseben-meselt-egy-ujabb-tortenetet-kis-csaladjarol.htmlÖrdög Nóra blogbejegyzései mindig őszinték, viccesek, és tele vannak harmóniával még akkor is, amikor a családi káoszról ír. A népszerű műsorvezető ezúttal hálószobájuk padlóján elmélkedett arról, hogyan is került mindkét gyermekük a szülői ágyba. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.