Fergie végre elmondta, mi a helyzet András herceggel

Forrás: AFP/Ian Nicholson -
párkapcsolat család szerelem Fergie András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Fergie és András herceg újra összejönnek. Most azonban az assszony nyíltan elmondta, mi a helyzet valójában. 

Fergie a napokban az ausztrál Kyle and Jackie O rádiós műsorában mesélt az András herceggel való kapcsolatáról. Az egykori házaspár esete elég egyedi: 20 évvel a válásuk után is együtt laknak, és még mindig nagyon jó barátok. Az interjúban az 57 éves yorki hercegnő elárulta, ő és András herceg sosem hagyták el egymást úgy igazán, és bár elváltak, de azért még együtt vannak.

Forrás: AFP/Ian Nicholson

Fergie 1992-ben, 6 év házasság után hagyta el a herceget, és 4 évvel később váltak el, ennek ellenére mindig jóban voltak. Míg Károly herceg újraházasodott, testvére, András ezt sosem tette meg. Fergie sem ment férjhez, egy ideig azonban Manuel Fernandezzel volt együtt. A szakításuk azonban megviselte a nőt, aki az utóbbi időben a királyi családdal ismét jó viszonyban van.

Jó ideig ugyanis Fergie volt a család fekete báránya, ám úgy tűnik, azóta mindenki megbékélt: ő lehiggadt, és Erzsébet királynő is beletörődött a dologba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.