Schell Judit másfél év pereskedés után kaphatta vissza a fiát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
válás magánélet férj gyerek Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő boldogságához nagyon hosszú és küzdelmes út vezetett. Házassága tele volt érzelmi hullámvasúttal, agresszióval és szenvedéllyel. Sok időbe telt, mire végleg nemet tudott mondani férjének, aki erővel elvette tőle a fiát.

Huszonegy évesen derült ki, hogy a színésznő kisbabát vár, akkor a színművészeti főiskola harmadéves hallgatója volt. Izgult, hogyan fogadja majd a környezete, de az osztálytársai, osztályfőnöke és a család támogatta őt, így az ő aggodalma is tovaszállt. Összeházasodott párjával, és megszületett a kisfiuk, de a boldogság nem tartott sokáig.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Négyéves volt a fiam, amikor beadtam a válópert, de már hamarabb kellett volna. Nem is tudom, miért vártam addig. Nem volt jó a kapcsolatunk. Nem részletezném, elég annyi, hogy

a fiam nem azért került a férjemhez, mert neki ítélte a bíróság, hanem egyszerűen erővel elvette.

Azt sem engedte, hogy kettesben legyek vele" – árulta el a színésznő M. Kiss Csaba könyvében. Hozzátette, képes lett volna elszaladni, de tudta, hogy egy meggondolatlan lépés visszafordíthatatlan következményekkel járna. Ehelyett ingázott, mivel munkája a fővároshoz kötötte, a kisfia és férje pedig Debrecenben élt. Előadások után, kimerülten tette meg a több száz kilométeres távot, volt, hogy naponta többször is. A kialvatlanság és a kétségbeesés miatt pedig az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz – írja a Story.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kapcsolatuk a férjével viharos volt, de ez azt is jelentette, hogy tele volt szenvedéllyel. A hosszas válóper alatt Judit szíve megenyhült, a harag helyett a boldog időkre emlékezett. "Korábban már

sokszor mondtam neki nemet, például, amikor erőszakos volt vagy átvert, és elborulva ordítottam, hogy soha többé!

A kapcsolatunkban nagyon sok minden volt, leginkább magas amplitúdójú érzelmek. (...) Nagyon erős kötődés is volt, nagyon erős szexuális kötődés is a másikhoz azon túl, hogy mindig is azt éreztem, hozzá tartozom" – mondta Schell Judit, aki végül végleg nemet tudott mondani a férjének, és másfél év pereskedés után a kisfiát is neki ítélte a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.