Eddig titkolta: 6 hónapos terhes Justin Bieber szexi exe, Jayde Pierce

Forrás: Instagram/jaydepierce -
terhesség Jayde Pierce szülés Justin Bieber család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár és a dögös Jayde Pierce az év elején szakítottak, a lány pedig most állt elő azzal, hogy már 6 hónapos terhes. 

A modellként és bloggerként tevékenykedő, 21 éves lány és Justin Bieber idén év elején szakítottak, Jayde pedig most rukkolt elő az első pocakos fotóval Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/jaydepierce

De nyugi, Justin, nem te vagy az apa,

hanem a blogger és rapper Mike Dixon. Jayde sokáig titokolta terhességét, pár napja mutatta meg magáról az első pocakos fotót.

Forrás: Instagram/jaydepierce

Még mindig alig hiszem el, hogy én és életem szerelme összehoztunk egy kis csodát, aki most bennem növekszik.

Gyilkos vagy áldozat? Valóban felmenthető a ceglédi anya a tette alól?http://www.life.hu/csalad/20161107-cegledi-gyermekgyilkossag-valoban-az-edesanya-az-aldozat.htmlFelmenthető-e a tette alól az a ceglédi anya, aki néhány nappal ezelőtt meggyilkolta másfél éves kisfiát? Hol kezdődik a környezet és hol a személy felelőssége? És a nagy kérdés: valóban gyermekgyilkos az anya, vagy sokkal inkább áldozat? CsaládThinkstockBrangelina-válás: eldőlt a gyerekek sorsahttp://www.life.hu/csalad/20161108-brad-pitt-es-angelina-jolie-valas-a-szinesznonel-maradnak-a-gyerekek.htmlKét hónapja zajlik a sztárpár válási és gyermekelhelyezési procedúrája: hétfőn megszületett a döntés, egyelőre kinél is marad Brad Pitt és Angelina Jolie 6 gyermeke. Család--Örökké Katalin hercegnő és Pippa árnyékában él James Middletonhttp://www.life.hu/csalad/20161108-orokke-katalin-hercegno-es-pippa-arnyekaban-el-testveruk-james-middleton.htmlNem lehet könnyű James Middletonnak: a férfi amióta csak az eszét tudja, minden testvéreiről, Katalinról és Pippáról szól - erről mesélt nemrég egy interjúban. Család--Gáspár Laci kisfia Supermanné változotthttp://www.life.hu/csalad/20161107-gaspar-laci-kisfia-noel-superman-lett.htmlGáspár Laci harmadik gyermeke augusztusban született meg, azóta a büszke apa többször is megmutatta már rajongónak kisfiát. Nemrég ismét közzétett az X-Faktor mentora egy videót gyermekéről: a kis Noel Supermanné változott. Család--Saját spermájával ejtette teherbe betegeit az orvoshttp://www.life.hu/csalad/20161106-sajat-spermajaval-ejtette-teherbe-betegeit-az-orvos-a-mesterseges-megtermekenyitesen.htmlA mesterséges megtermékenyítés nem egy leányálom, és a pácienseknek nagyon meg kell bízniuk az orvosukban. Ezt használta ki dr. Barwin... CsaládOrigoD. Nagy Lajos állítólagos fia exhumáltatná apját halála utánhttp://www.life.hu/csalad/20161107-d-nagy-lajos-fia-kihantolna-apjat-halala-utan-az-apasagi-teszt-miatt.htmlÉvek óta állítja Balázs, hogy ő a Bikini frontemberének, D. Nagy Lajosnak a fia. Az énekes azonban hallani sem akar az egészről, így DNS-vizsgálatra sem került még sor. Az igaza bizonyítása érdekében Balázs akár exhumáltatná is apja testét a halála után, mert míg él, nem kötelezheti őt az apasági tesztre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.