Ashton Kutcher terhesség Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunisnak tökéletes az élete: boldog házasságban él Ashton Kutcherrel, és egy gyönyörű közös gyermekük is van. Ráadásul már úton van a második, már nem is kell sokat várni az új jövevényre.

Mila Kunisról nyáron derült ki, hogy a tökéletes élete még tökéletesebb lesz: ismét terhes Ashton Kutchertől. A párnak ő lesz a második gyermeke, egy kislány már bearanyozza az életüket. Mila És Ashton 2015 óta házas, de sokat nem lehet tudni a kapcsolatukról, ugyanis féltve őrzik azt, gyermekükkel együtt.

Mila Kunis terhesen is gyönyörű! Forrás: NORTHFOTO

Sokáig nem mutatták meg a rajongóknak sem a lányukat, így valószínű a születendő csöppséget sem fogjuk hamar megpillantani. Még Mila Kunist sem lehet gyakran látni, de szerencsére egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia a kis családot, amint egy sétára indultak. Mila Kunis hatalmas pocakkal látható a képen, valószínűleg már nincs sok hátra a terhességéből, az viszont még így is látszik, hogy sugárzik a boldogságtól.

Ez ám a kreativitás! Nánási Mici babáival díszíthttp://www.life.hu/csalad/20161114-nanasi-mici-babaival-keszit-szobrot.htmlNánási Mici babákban nem szenved hiányt, de nagyon úgy tűnik, hogy szeret is velük játszani, habár nem hagyományos módon. Ördög Nóri és Nánási Pál kislánya kreatívan használja fel a játékait, nézd meg mit alkotott belőlük. CsaládOrigoKész férfi lett Liz Hurley fia - így fest édesanyával a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/csalad/20161114-kesz-ferfi-lett-liz-hurley-fia-igy-fest-edesanyaval-a-voros-szonyegen.htmlElizabeth Hurley fia, Damian már 14 éves, és nem nehéz megjósolni, hogy bizony nagy szívtipró lesz a fiatalúr. Mutatjuk is, hogy fest édesanyja mellett a vörös szőnyegen. Család--Pamela kémkedni tanítja Natithttp://www.life.hu/csalad/20161114-hodi-pamela-furcsa-dolgokra-tanitja-a-kislanyat-kemkedes-kedvese-irant.htmlAz édesanya nem bízza a véletlenre a dolgokat: olyan leckéket tanít a kislányának, amitől leesik az állad.Család--49 évesen vár babát Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20161114-fejos-eva-49-evesen-babat-var.htmlA sikeres magyar írónő frappánsan jelentette be, hogy babát vár. Saját magazinjának címlapján szerepel gömbölyű pocakkal Fejős Éva. CsaládOrigoKissé intim szoptatós fotót posztolt az újdonsült Kardashian-lány http://www.life.hu/csalad/20161113-kisse-intim-szoptatos-fotot-posztolt-az-ujdonsult-kardashian-lany-blac-chyna.htmlMég csak pár napja született meg a legújabb Kardashian-bébi, az édesanyja máris egy olyan szoptatós fotót posztolt, ami kissé talán túl intimre sikeredett. Család--Hajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"http://www.life.hu/csalad/20161113-hajdu-peter-gyerekeirol-posztolt-a-facebookjara.htmlRégóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.