Cselesen mutatta meg kisbabáját Adam Levine

Forrás: Instagram/adamlevine -
Behati Prinsloo Adam Levine család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adam Levine igazi büszke apuka: szívesen fotózkodik kisbabájával, de azért igyekszik mindezt cselesen tenni. Nemrég meg is mutatta, meg nem is a kis Dusty Rose-t. 

Behati Prinsloo modell és Adam Levine kislánya szeptember 21-én született meg,néhány nappal később pedig elkészült AZ a fotó, ami minden apukának kötelező: Adam megmutatta, hogy pihen mellkasán a kislánya. A boldog apuka szerelme Dusty Rose iránt még mindig nem lankad, most azonban hármójukat mutatta meg igen cselesen a közösségi oldalán.

Adam Levine és családja Forrás: Instagram/adamlevine

Az újdonsült anyuka egész jól viseli az anyaságot, de azt már az elejétől fogva tudja, anyukának lenni kőkemény meló. Viszont már túl van az első babamentes, csajos estén, amiről nemrég itt írtunk is bővebben.

"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, mikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstockJanet Jackson lelepleződött: 30 éve titkolja lányát a világsztárhttp://www.life.hu/csalad/20161116-kiderult-hogy-nem-a-mostani-az-elso-terhessege-janet-jacksonnak.htmlJanet Jackson eltitkolta 30 évvel ezelőtt született gyermekét. Az exférj állítja, levelet kapott lányától, akinek létezéséről eddig ő sem tudott. Család--Árthatunk gyermekünknek a szeretetnyelvünkkel?http://www.life.hu/csalad/20161111-szeretetnyelv-szulo-es-gyerek-kozott.htmlA szülő-gyerek kapcsolatban rengeteg buktató van. Nem, nem az ezerféle nevelési elv és stílus kiválasztására és megvalósítására gondolok. Az alapvető személyiségünk, a magunkkal cipelt és a velünk született dolgok már az első kézbevételnél pecsétet nyomnak a kapcsolati szerződésünkre. Ez azonban felismeréssel, tudatossággal és idővel felnyitható, így a tartalma is átírható. CsaládThinkstockKész férfi lett Liz Hurley fia - így fest édesanyával a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/csalad/20161114-kesz-ferfi-lett-liz-hurley-fia-igy-fest-edesanyaval-a-voros-szonyegen.htmlElizabeth Hurley fia, Damian már 14 éves, és nem nehéz megjósolni, hogy bizony nagy szívtipró lesz a fiatalúr. Mutatjuk is, hogy fest édesanyja mellett a vörös szőnyegen. Család--Jon Voight megszólalt: ezt gondolja Brad Pitt és Angelina Jolie válásárólhttp://www.life.hu/csalad/20161115-jon-voight-megszolalt-ezt-gondolja-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasarol.htmlJon Voight színész köztudottan nincs jó viszonyban lányával, Angelina Jolie-val, az unokákra azonban szokott vigyázni a nagypapa. Most végre ő is elmondta, mit gondol az év válásáról. CsaládAFPÁrthatunk gyermekünknek a szeretetnyelvünkkel?http://www.life.hu/csalad/20161111-szeretetnyelv-szulo-es-gyerek-kozott.htmlA szülő-gyerek kapcsolatban rengeteg buktató van. Nem, nem az ezerféle nevelési elv és stílus kiválasztására és megvalósítására gondolok. Az alapvető személyiségünk, a magunkkal cipelt és a velünk született dolgok már az első kézbevételnél pecsétet nyomnak a kapcsolati szerződésünkre. Ez azonban felismeréssel, tudatossággal és idővel felnyitható, így a tartalma is átírható. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.