Mexikói babát szeretne Jennifer Aniston

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP -
árvaház örökbefogadás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston érzelmei kezdik átvenni az irányítást karrierje felett.

Mostanában ismét sokat hallani Jennifer Aniston baba-projektjéről, ugyanis a színésznő és férje már egy ideje fontolgatják a család bővítését.

Anistont felháborítja, hogy annak ellenére, mennyi mindent elért szakmájában, mégis egy szomorú, gyermektelen ember ruháját akarják ráhúzni. Azt taglalták a hírek, hogy bizonyára nem képes gyereket szülni, ezért nem lett közös babája az első férjével, Brad Pittel.

Jennifer Aniston Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Azóta sem tudni mi az oka annak, hogy nem esett teherbe a színésznő, viszont az biztos, hogy a 47 éves sztár közeli kapcsolatot ápol a gyerekekkel. Sűrűn megjelenik egy mexikói árvaházban, ahol hosszasan elidőzik a kicsik társaságában.

"Minden szabadidejét a gyerekekkel tölti, főleg a kisbabákkal." - állítja az árvaház vezetője, Carmen Gonzalez a RadarOnline szerint. Állítólag azt is komolyan fontolgatják Justin Theorux-szal, hogy az egyik kicsit végleg magával vigyék a mexikói intézményből, és sajátjukként neveljék fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.