Bűntudat kínozza Gáspár Lacit édesapja halála miatt

halál X-Faktor búcsúzás mentor Gáspár Laci édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Lacitól azt szokhattuk meg, hogy a vélmeényét mindig őszintén elmondja, nem beszél mellé. Az érzéseiről viszot nagyon nehezen beszél. Ennek pedig szomorú oka van.

Laci a Borsnak mondta el, hogy bár nagyon jóban volt az édesapjával, igazán sose sikerült elmélyíteniük a kapcsolatukat, aminek az énekes zárkózottsága volt az oka. Laci számára különösen fájdalmas volt, hogy a Megasztárban elért sikerei után az édesapja 47 éves korában elhunyt. Nem tudod elbúcsúzni tőle, és mivel sosem mondta el az apukájának, hogy mennyire szereti, így nem tudhatta, hogy fia hogyan érez iránta.

Gáspár Laci, az X-Faktor mentora Forrás: Facebook/X-Faktor


"Már sosem lesz alkalmam tudatni vele, hogy miként érzek iránta, és hogy milyen sokat jelent nekem. Ez borzasztóan fáj, és örökké bánni fogom. Viszont ez emlékeztet arra, hogy mindig fel kell vállalnom az érzelmeimet, mindig hangot kell adnom nekik"
- mondta laci könnyes szemekkel.

Laci tanult a hibájából, de a közönség szeretete is nagyon sokat segített neki. Elfogadták olyanna, amilyen és segített abban, hogy meg tudjon nyílni.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.