Julia Roberts színésznőt a gyermekeivel fotózták az Old Trafford-ban, Londonban

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Martin Rickett -
Julia Roberts Old Trafford család London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts nagyon nem az a sztár, aki éjjel-nappal a gyerekeiről posztol képeket a netre, és a vörös szőnyegre sem cipeli őket magával. A napokban azonban mégis lencsevégre kapták a színésznőt és gyermekeit, méghozzá a foci miatt. 

Julia Roberts családi élete igencsak rendben van: pár hete férjével jelent meg a sztár a gyerekek meccsén, itt kapták őket lencsevégre.

Most azonban a kicsikről is készültek felvételek a londoni Old Trafford stadionban, méghozzá egy Premier Lague meccs után.

Julia Roberts és családja Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Martin Rickett

A képeken a barátai mellett ott van Julia és férje, Danny Morder három gyermeke: Patricia, Phinnaeus éa Henry, akik láthatóan még nagyon pörögtek a meccs után, ezért is vetették bele magukat a fociba.

Az pedig szerencsére nem forgatta fel a színésznő családi életét, hogy pár hete arról szóltak a hírek, Brad Pitt a válás miatt jó barátja, Julia oldalán keres vigaszt. Még jó, hogy a színésznő férje, Danny nem féltékeny típus...

A stresszes kismama szilánkokkal hinti gyermeke útját?http://www.life.hu/csalad/20161128-az-anya-es-a-gyerek-viszonya-es-annak-hatasao-a-magzati-korban.htmlGyermekünkkel szemben tanúsított magatartásunk, a rá mutató érzelmi hatásunk nem a baba megszületésével kezdődik. A pici magzatkorában is elszenvedhet olyan károkat, melyek később, szinte bombaként robbanhatnak. Család--Egyensúly a család és munka között? Így csináld!http://www.life.hu/csalad/20161128-ot-hasznos-tipp-hogy-sikeresen-beallitsd-a-karrier-csalad-aranyt.htmlMinden nap estig túlórázol, hétvégén pedig magaddal viszed haza a munkát? A családod panaszkodik, hogy nem töltesz velük elég időt, a főnököd viszont, mint egy hajcsár többet és többet várna el? A munka és a család között nem könnyű egyensúlyt teremteni, az alábbi néhány tanáccsal azonban most megpróbálunk segíteni egy kicsit. CsaládThinkstockMegszületett Péter Szabó Szilvi kislányahttp://www.life.hu/csalad/20161126-megszuletett-peter-szabo-szilvi-kislanya-emma.htmlEgészséges kislánynak adott életet a népszerű énekesnő Péter Szabó Szilvia. Család--Bűntudat kínozza Gáspár Lacit édesapja halála miatthttp://www.life.hu/csalad/20161128-edesapja-halala-miatt-kinozza-a-buntudat-gaspar-lacit-nem-tudott-elbucsuzni.htmlGáspár Lacitól azt szokhattuk meg, hogy a vélmeényét mindig őszintén elmondja, nem beszél mellé. Az érzéseiről viszot nagyon nehezen beszél. Ennek pedig szomorú oka van.Család--Justin Timberlake a gyermeke miatt lett hűséges férj http://www.life.hu/csalad/20161125-justin-timberlake-megcsalas-ezert-lett-huseges-felesegehez-jessica-biel.htmlA 35 éves sztár sokáig nem "ismerte" a hűség szót, azonban mára példás édesapa és férj vált belőle. Mint elmondta, ebben kisfia, Silas segített. Család--Hogyan érd el, hogy gyermekedből felnőtt korában ne legyen se áldozat, se erőszaktevő?http://www.life.hu/csalad/20161114-egy-edesanya-levele-hogyan-erjuk-el-hogy-gyermekunkbol-sem-aldozat-sem-eroszaktevo-ne-valjon.htmlA Guardianben jelent meg egy édesanya levele, amelyben azzal kapcsolatban ír, miként is neveli gyermekeit már egészen születésüktől fogva arra, hogy a szexuális erőszakot semmilyen szinten ne tartsák majd felnőtt korukban természetesnek. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.