Cukin kerekedik Geri Horner, az egykori Geri Halliwell pocakja

Forrás: Instagram/therealgerihalliwell -
terhesség Geri Halliwell család Geri Horner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geri Horner, alias Geri Halliwell szívesen mutatja meg képmegosztó oldalán terhességének fontos mozzanatait, kerekedő pocakját. Ezúttal is így tett Ginger Spice, és meg kell hagyni, remekül áll neki a terhesség. 

Október végén derült ki,hogy állapotos Geri Halliwell. A Spice Girls egykori Ginger Spice-ja második gyermekét hordja a szíve alatt, ám férjétől, Christian Hornertől most születik az első gyermeke. Az énekesnő 44 éves, és jó ideje nem jött nekik össze a baba, így már lemondtak róla- Ám ekkor terhes lett Geri, aminek határtalanul örül a sztár.

Geri Horner pocakosan Forrás: Instagram/therealgerihalliwell

Néha-néha meg is mutatja kerekedő pocakját Geri a közösségi oldalán, és így tett most is. Meg kell hagyni, csodásan fest a híresség, akin látszik, nagyon, de nagyon várja már a babát!

Gerinek egyébként már van egy kislánya: Bluebell 10 éves, ám arról sosem szól a fáma, ki is a gyermek édesapja. A sztár férjének is van már egy hároméves gyermeke előző élettársától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.