Harmadik babára vágyik Sarka Kata

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata terhesség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon hamar, a húszas évei elején vált anyukává Sarka Kata, ráadásul nincs nagy korkülönbség a két gyermek között. A műsorvezető azt érzi, nem tudta úgy igazán kiélvezni a várandósságot, hiszen egy pici babáról kellett közben gondoskodnia. Ezért is szeretne egy harmadik gyermeket.

Két gyermeket nevel Sarka Kata, aki igazán fiatalon vált anyukává. A húszas évei elején járt, amikor megszületett kislánya, Noncsi, majd szinte rögtön jött a következő gyermekük, Dávidka. Sarka Kata ezért azt érzi, hogy nem volt ideje kiélvezni a várandósságot. Az első terhessége alatt inkább az izgalom volt a főszereplő, a második során pedig a pici baba terelte el a gondolatait, akiről gondoskodnia kellett.

Sarka Kata szeretne egy harmadik gyermeket Forrás: Instagram/Sarka Kata

"Dávid születését, és azt a terhességet sem tudtam annyira kiélvezni, hiszen ott volt egy pici baba, ott volt a Noncsi. Annyira kicsi volt még, nem tudott járni, még őt is szoptattam közben. A Dávid születése utáni első hónapra szinte nem is emlékszem" - mesélte Joshi Bharatnak Kata, aki ezért is szeretne egy harmadik gyermeket.

"Jó lenne majd egyszer egy harmadik gyerek"

- mondta Kata, akinek férjével még mindig nem rendeződött a viszonya. A legfrissebb hírek szerint egy új férfi jelent meg az életében!

Sarka Kata eddig nem tudta, mi az a rezsi

Sarka Katának eddig nem kellett foglalkoznia azzal, hogy mennyibe kerül egy lakás fenntartása. Saját bevallása szerint sokáig nem tudta, miből is áll pontosan a havi rezsi, ezért úgy érzi most jött el számára az igazi felnőtté válá Olvasd el erről a Lif.ehu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.