Sztárban sztár meg egy kicsi Csobot Adél ValóVilág 8 X-Faktor 2016 Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok elfoglaltsága van mostanában Csobot Adélnak és Istenes Bencének. Az énekesnő a Sztárban sztár +­1 kicsi zsűritagja lett, Bence pedig a ValóVilágot és az X-Faktort vezeti. No, de ki vigyáz ilyenkor a babára?

"Nincs bébiszitterünk, nem akartam, hiszen az, akiben én a legjobban megbízom, akire minden fenntartás nélkül rá merem bízni a gyermekemet, az az édesanyám" - árulta el Adél, és hozzátette, a nagyi ilyenkor alkalmanként 600 kilométert utazik, 300-at Budapestre és 300-at vissza Romániába, hogy a kisfiúval lehessen.

"Nekünk valóban ez a legjobb megoldás, hiszen így Nátán a nagymamájával is sok időt tölt. Anyukám pedig szívesen jön és segít nekünk, így buták lennénk, ha nem használnánk ki ezt a lehetőséget" - mesélte a Blikknek az énekesnő.

Egy elfoglalt pár: Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Istenes Bence / Facebook

Ezt üzente a szülés után Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/csalad/20161127-peter-szabo-szilvia-enekesno-a-facebookra-posztolt-a-szulese-utan.htmlAhogy már megírtuk, világra hozta kislányát Péter-Szabó Szilvia. A szép énekesnő a közösségi oldalán is közzé tette az örömhírt. CsaládOrigoFriss képen Liptai Claudia kisfia - Irtó cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20161117-friss-kepen-liptai-claudia-kisfia-pataki-marcell-adamrol.htmlRajongói oldalán friss képet posztolt kisfiáról, Pataki Marcell Ádámról Liptai Claudia. Család--Megszületett Agócs Judit babájahttp://www.life.hu/csalad/20161113-megszuletett-agocs-judit-babaja-a-szineszno-42-eves.htmlNéhány napja, 42 évesen hozta világra gyermekét Agócs Judit színésznő. A baba édesapja Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor. Ám a pár még akkor szakított, amikor Judit várandós volt első babájával. Család--Titkos randi? Hajdú Péter után utazott Amerikába Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161031-amerikaba-utazott-hajdu-peter-es-sarka-kata-is.htmlA pár mindkét tagja Amerikába utazott az elmúlt napokban. Egyszerű véletlen vagy titkos randi? Majd kiderül. Család--Máris bővül Szabó Zsófiék családja – Még csak most házasodtak összehttp://www.life.hu/csalad/20161028-szabo-zsofit-meglepetessel-varta-ferje-zsolt.htmlAz ifjú férj igazán mindent megtesz, hogy feleségét boldoggá tegye, Zsófi pedig tényleg csak úgy ragyog. CsaládOrigoGesztesi Károly üzent Claunak és a babánakhttp://www.life.hu/csalad/20161031-gesztesi-karoly-uzent-liptai-claudianak-es-a-babanak.htmlHatalmas a boldogság Liptai Claudiáéknál: néhány napja megszületett a kisfiuk, Marcell. Időközben olyan hírek is felröppentek, hogy a babáról és mamáról paparazzifelvételek készültek, de ezt senki nem erősítette meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.